Alaçatı’nın En İyi Barları

Yaz sezonunda Alaçatı bir başka güzel. İnsanlarla dolup taşan Ege’nin gözde yeri Alaçatı’da capcanlı bir gece hayatı var. İnsanlar gündüzleri deniz-kum-güneş üçlüsünün tadını çıkarırken geceleri de kendilerini müzikli mekanlara, ışıkların adeta dans ettiği barlara atıyorlar. İşte, bu yazımızda renkli gece hayatlarına yolculuk etmek isterseniz uğrayabileceğiniz Alaçatı’nın en iyi barları ile karşınızdayız!

Papas Bistro

Karaköy mekanlarını anımsatan Papas Bistro, genellikle 20’li yaşlardaki gençlerin uğrak noktası. Hacı Memiş’in bu cool mekanı, kokteylleri ile oldukça popüler. Alaçatı’nın en iyi müziklerini dinlerken arkadaşlarınızla güzel bir gece geçireceğiniz su götürmez bir gerçek. 



Traktör

Günün her saatine özel müzikleri ile kendinizden geçeceğiniz Traktör, Alaçatı’nın en yeni popüler mekanı. Sabah temiz havada mis gibi bir kahvaltı yapabilir, ‘gastro pub’ atmosferi eşliğinde aperatifler veya enfes bir akşam yemeği yiyebilir ya da eğlenceli müzikleri ile arkadaşlarınızla birlikte içkili sohbetli bir gece yaşayabilirsiniz. Değişik bir havaya sahip arka bahçeye de sahip bu mekanda günün bir vakti ünlülerle karşılaşabilirsiniz.



Curcuna

Eğlence esnasında havuza vosvosun atılmasıyla oldukça dillerde dolaşan Curcuna, eğlenmek için enerjisi hiç bitmeyenlerin mutlaka uğraması gereken barlardan. “Hayatı Pi’ye Alın” sloganına sahip bu mekan, keyifli müzikleri eşliğinde arkadaşlarınızla unutulmaz bir gün yaşatıyor. 



Halt

Atmosferi ve müzikleri ile Alaçatı’ya yakışır barlardan biri olan Halt, Hacı Memiş Palace’ın muazzam binasının girişinde yer alıyor. İzmirliler ile İstanbulluların yoğun olarak bulunduğu bu mekanın arka bahçesi de bulunuyor.



Zeplin

Güneş yüzünü göstermeyi bıraktığı andan itibaren oldukça kalabalık geçen Zeplin için Alaçatı’nın Köyün Delisi’nden sonra tıklım tıklım dolan ikinci mekanı diyebiliriz. Çok kalabalık geçse de şüphesiz arkadaşlarınızla güzel bir gece geçireceğiniz için gidilmesi gereken popüler bir bar.