Ankara'nın En İyi Türk Kahvesi Mekanları

mekan.com
25 Kasım 2014
7 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Gönül Kahvesi

Orta kavrulmuş, çikolatalı, damla sakızlı, keçiboynuzlu, kakuleli, tarçınlı, sütlü gibi çeşit çeşit Türk kahvesi seçenekleri arasından damak tadınıza hitap edebilecek yeni tatlar denemek için, kendinizi Batıkent’te bulunan Gönül Kahvesi’ne emanet edebilirsiniz.




Kahveci Hacı Baba

Kahvecı Hacıbaba, Ankara’nın bir çok bölgesinde franchise’ı bulunan büyük bir aile. Bir Osmanlı mirası olan kumda pişirilmiş Türk kahvesi, çikolatalı ve damlasakızlı seçenekleriyle burada mevcut.




Kurtuba Kitap ve Kahve

Aylık düzenledikleri kültür sanat etkinlikleriyle kitapseverlerin ve kahve tiryakilerinin buluşma noktası. Bol köpüklü Türk kahvenizi yudumlarken, sakin bir sohbetin tadını çıkarmak için ideal bir mekan.




Berins Cafe

Dağ çilekli Türk kahvesiyle adından söz ettiren bir mekan. Türk kahvesinde yeni tatlar arayanlar için güzel bir tercih olabilir.




Turta Home Cafe

Mutluköy Sitesi’ndeki Turta Home Cafe’de, yeşillikler arasında dinlenirken tek derdiniz kahvenize eşlik edecek pastayı seçmek olacak.




Evliyaoğlu Kahve

Çevreli caddesinde bulunan Evliyaoğlu Kahve Evi’nde ister oturup kahvenizin tadını çıkarın ister kahvenizi satın alıp kendiniz pişirin. Çeşit çeşit lokumların olduğu reyona uğramadan geçmeyin.




Kahve Evi Turan Güneş

Sıcak atmosferiyle kahve keyfinizin bitmesini istemeyeceğiniz bir yer. Hizmette yeni ancak Türk kahvesinde oldukça iddialı bir mekan.




Aylak Madam

Kızılay’da sıcacık bir mekan olan Aylak Madam, damlasakızlı seçeneğiyle Türk kahvesi sevenlerin uğrak yerlerinden biri.