Bağış Yapabileceğiniz Kuruluşlar

mekan.com
9 Eylül 2015
8 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Ülkemizde bir çok vakıf yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım etmek amacıyla veya yaşamımızı koruyup, kolaylaştırmak adına sıkı bir şekilde çalışıyor. Bu sıkı çalışmalarında bizlerin de onlara bir katkısı olabilirse ne mutlu. Bu yüzden biz de bağışta bulunabileceğiniz vakıfları sizlerle paylaşmak istedik.

Lösev

Lösev, lösemili ve kan hastalığı olan çocukların sağlık ve eğitim ihtiyaçlarının karşılanması, bu hastalıklar tarafından korunmayı ve kalıtsal hastalıklar üzerine ulusal düzeyde araştırmaların yapılmasını sağlayan bir kuruluş.

Bağış bilgileri için: losev.org.tr

Kurban Bayramı'nda Bağış Yapabileceğiniz Kuruluşlar lösevFotoğraf Kaynak: losev.org.tr

TSK Mehmetçik Vakfı

Mehmetçik Vakfı, vatani görevini gerçekleştirirken şehit olan Mehmetçiklerin bakmakla yükümlü olduğu yakınlarına, gazilere ve engelli Mehmetçiklere yardım ediyor. Şehit çocuklarına eğitim desteği de sağlayan Mehmetçik Vakfı yapılan bağışlar sayesinde insanların hayatlarına destek sağlıyor.

Bağış bilgileri için: mehmetcik.org.tr

Kurban Bayramı'nda Bağış Yapabileceğiniz Kuruluşlar  Mehmetçik VakfıFotoğraf Kaynak: mehmetcik.org.tr

Darüşşafaka

Babası veya annesi hayatta olmayan binlerce çocuğa 152 yıldır eğitim desteği sağlayan Darüşşafaka Cemiyeti de bağışlarınızı kabul ediyor. Bağışlarınızı Darüşşafaka’ya yaparak ailesi olmayan çocukların iyi bir gelecek sahibi olmalarını sağlayabilirsiniz. Yapacağınız bağışlar 1000’e yakın öğrenciye yemek, eğitim, barınma ve sağlık gibi ihtiyaçlar için kullanılıyor.

Bağış bilgileri içi: darussafaka.org

Kurban Bayramı'nda Bağış Yapabileceğiniz Kuruluşlar DarüşşafakaFotoğraf Kaynak: darussafaka.org

Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı

Vakıf, devletin kaynak yetersizliği veya yapısal sorunlarıyla eğitim hizmeti görevini yerine getiremediği zamanlarda devlete destek oluyor. İlköğretim çağından itibaren hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm öğrencilere eğitim programları ve imkanları sağlanıyor.

Bağış bilgileri içi: tegv.org

Kurban Bayramı'nda Bağış Yapabileceğiniz Kuruluşlar Türk Eğitim Gönüllüleri VakfıFotoğraf Kaynak: dijimecmua.com
 

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, yapılan bağışlar sayesinde kırsal kesimdeki eğitim projeleriyle eğitime büyük ve yararlı katkılarda bulunmuş gönüllü çalışan bir sivil toplum örgütü. Kız çocuklarının okula gönderilmesi, okul için araç-gereçlerin sağlanması, okul öncesi eğitim ve lise mezunu kız çocuklarının mesleki edinimlerini arttırarak ekonomik özgürlüklerine kavuşturma gibi çalışmalarda bulunuyorlar.

Bağış bilgileri için: cydd.org.tr

 


Kurban Bayramı'nda Bağış Yapabileceğiniz Kuruluşlar Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği
Fotoğraf Kaynak: cydd.org.tr

TEMA Vakfı

Ülkemizi erozyondan korumak, yeşil alanları koruyup çoğaltmayı hedef alan TEMA vakfına ülkemizi çöl olmaktan kurtarmak ve gelecek nesillere daha iyi bir yaşam alanı bırakmak için bağış yapabilirsiniz.

Bağış bilgileri için: tema.org.tr

Kurban Bayramı'nda Bağış Yapabileceğiniz Kuruluşlar Tema VakfıFotoğraf Kaynak: tema.org.tr

Türk Kızılayı

Türk Kızılayı ihtiyaç anında dayanışma ilkesi ile savaş ve barış halinde yaralananlara hiçbir ücret talep etmeden ve karşılık beklemeden hizmet ediyor. Doğal afetlerin neden olduğu kötü sonuçlarda afetzedelere acil barınma ve acil beslenme hizmeti de sunuyor.

Bağış bilgileri için: kizilay.org.tr

Kurban Bayramı'nda Bağış Yapabileceğiniz Kuruluşlar Türk Kızılayı

Fotoğraf Kaynak: kizilay.org.tr