Bodrum’un Gözde Eğlence Mekanları

Hayatı gece yaşamayı sevenlerdenseniz çok doğru yerdesiniz! Gece kuşu misali eğlenceler dışarıda beklerken uyumak da neymiş diyoruz ve hayatı 00.00’dan itibaren yeniden başlatanlara Bodrum’un gözde eğlence mekanlarını sunuyoruz.

Halikarnas Club

DJ performansları ve günün konseptine uygun şovları ile kendinden geçeceğiniz bir club ile karşı karşıyasınız şimdi! Yüksek dozda eğlenceyi her bir hücrenize kadar işleyen Halikarnas Club’da zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

bodrum Halikarnas Club
Fotoğraf Kaynak: http://www.konsercim.com/

Marina Yacht Club

Akdeniz’in büyülü atmosferine kendinizi kaptıracağınız Marina Yacht Club, canlı müzikleri eşliğinde arkadaşlarınızla birlikte ister oturup ister dans edip eğlenebileceğiniz marinaya nazır bir alan sunuyor. 

bodrum Marina Yacht Club
Fotoğraf Kaynak: http://www.panoramio.com/

Mandalin

DJ performanslarına kendinizi kaptırıp doyasıya eğlenebileceğiniz Mandalin, eşsiz manzarası ile dillere destan. Deniz kenarında konumlanmış ferah ortama sahip bir tür jazz ve rock kulübü burası.

bodrum mandalin club
Fotoğraf Kaynak: https://tr.foursquare.com

Adamik Bar

Unutulmaz bir gecenin yolu şüphesiz ki Adamik Bar’dan geçer. Yıllardır kalitesinden ödün vermediği için yoğun ilgi ile karşılanan barda en çok tercih edilen kokteyli sandozu sipariş edip on numara bir gece yaşayabilirsiniz.

bodrum adamik bar
Fotoğraf Kaynak: https://egeligezginege.wordpress.com

Billionaire Club

Sizi tüm kalitesi ve şıklığı ile karşılayan mekana hoşgeldiniz! Billionaire Club, yerlilerin yanı sıra turistlerin de yoğun olarak akın ettiği gözde bir gece kulübü.

bodrum Billionaire Club
Fotoğraf Kaynak: http://gecce.com/

Moonlight Cafe & Bar & Beach

Gündüzleri beach ve cafe olarak hizmet veren Moonlight, geceleri ise kaliteli ve her tarza hitap eden müzikleri eşliğinde içkinizi alıp arkadaşlarınızla hoş vakit geçirebileceğiniz bir atmosfere dönüşüyor. Büyüleyici Bodrum Kalesi manzarasına sahip bu mekana uğramadan bitmiş bir tatil, yarım kalmış bir tatildir, bizden söylemesi!

bodrum Moonlight Cafe & Bar & Beach
Fotoğraf Kaynak: https://tr.foursquare.com

Club Catamaran

Gece saat 01.00’da kendini Bodrum sularına bırakan Club Catamaran, sabaha doğru saat 04.00 - 05.00 gibi geri dönüyor. Denizin tam ortasında doyasıya eğlenebileceğiniz bir ortam sunan gece kulübünde, güzel dans şovlarına ve ünlü DJ’lerin efsanevi performanslarına şahitlik edeceksiniz.

bodrum Club Catamaran Fotoğraf Kaynak: http://www.soheen.com/