Bodrum’un En İyi Beachleri

Sıcak havalardan bunalıp kendinizi denize atmak istediğiniz zamanlarda tercih edebileceğiniz Bodrum’un en iyi beachlerini sizler için bir araya getirdik.

Xuma Beach

Müzisyenlerden canlı performanslar, yerli ve dünyaca ünlü DJ’ler ve  akustik pazar konserleri ile eğlenceyi doruklarda yaşayabileceğiniz Xuma Beach; tertemiz denizi ve yemyeşil çimleri ile karşınıza çıkıyor. Aynı zamanda kaliteli hizmeti ile oldukça beğeneceğiniz leziz yemekler de sunuyor.

Çimenlere uzanmışsınız, yanı başınızda kokteyliniz... Bir yandan kulağınıza denizin dalga sesleri gelirken bir yandan güneşin tadını çıkarıyorsunuz... Hayali bile harika değil mi? 

bodrum Xuma Beach
Fotoğraf Kaynak: http://www.backupdunyasi.com/

Maça Kızı

Chillout müzikleri güzel, rengarenk kokteylleri enfes, yemekleri lezzetli, denizi pırıl pırıl bir plaj burası. Happy Hour denildiğinde akla gelen ilk yerlerden birisi olan Maça Kızı, giriş ücreti olmayıp günlük 200 TL harcama zorunluluğu olsa da her şeyi ile oldukça temiz ve kaliteli. Kapasitesi ise ortalama 250 - 300 kişilik. 

Bodrum Maça Kızı
Fotoğraf Kaynak: http://www.macakizi.com/

Juju By Babylon

Cennet Koyu’nun cennet gibi plajı Juju by Babylon’da enfes kokteylleri eşliğinde çimlerin veya şezlongların üzerinde güneşlenenebilir ve cam gibi berrak denizinde yüzmenin tadını çıkarabilirsiniz.

bodrum Juju By Babylon
Fotoğraf Kaynak: http://vogue.com.tr/

Ship Ahoy Beach

Sabahları size huzurlu ve sakin bir ortam sunan Türkbükü’nün en iyi plajı diyebileceğimiz Ship Ahoy, öğle saatlerinden itibaren ise eğlenceli müzikleri ile ruhunuzu canlandırıyor. Tadı damağınızda kalacak yemekleri de mevcut olup özellikle pazar günleri çıkan Ship Ahoy’a özel mantısından yemeği unutmayın deriz.

bodrum Ship Ahoy Beach
Fotoğraf Kaynak: https://tr.foursquare.com/

X Beach

Masmavi berrak denizine bembeyaz kumların eşlik ettiği büyüleyici atmosferi ile X Beach, Bodrum’un en yenilerinden olmasına rağmen kalitesi ile trend beachler arasında yerini alıyor. Üstelik bünyesindeki Chef Mezze ve Etiler Şamdan ile konuklarına enfes lezzetler sunuyor.

bodrum x beach
Fotoğraf Kaynak: http://www.sosyette.com/

Moon Beach

Özellikle meyveli şarap kokteyli Sangria’sının oldukça beğenildiği Moon Beach, çimenlerle süslü alanı ve tertemiz denizi ile misafirlerini ağırlıyor. Şüphesiz ki plajın sakin atmosferine kapılıp huzurla dolacaksınız.

bodrum moon beach
Fotoğraf Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/

Sebastian Beach Club & Çilek Exclusive

Yalıkavak Marina’da Berksan ve Hande Yener’in ortaklığı ile açılan Sebastian Beach Club & Çilek Exclusive, gündüzleri deniz-kum-güneş üçlüsünün tadını çıkarmanıza olanak verirken, geceleri de club olarak hizmet verip eğlenceyi doruklara çıkarıyor.

bodrum Sebastian Beach Club & Çilek Exclusive
Fotoğraf Kaynak: http://www.sebastianbeachclub.com/