Bodrum’un En İyi Kahvaltı Mekanları

Mavi cennet Bodrum’da güneş kendini belli etmeye başlarken mis gibi temiz havayı içimize çekip güzel bir Ege kahvaltısı yapmak kulağa ne hoş geliyor değil mi? 

Kulağa hoş gelmesinin ötesinde her bir hücrenize kadar o keyifi yaşamanız için, günün en önemli öğünü olan kahvaltıyı zengin çeşitliliği ile sunan Bodrum’un en iyi kahvaltı mekanlarını bir araya topladık. 

Lezzet Bahçesi

Rengarenk çiçekleri, yemyeşil çimenleri ve mavinin huzur kattığı manzarası eşliğinde size harikulade bir kahvaltı sunuyor. Sabahları serpme köy kahvaltısı ile karşınıza çıkmanın yanı sıra akşamları da canlı müzik eşliğinde kömür ateşinde leziz et ve balık çeşitlerini misafirlerine sunuyor. 

Bodrum Lezzet Bahçesi
Fotoğraf Kaynak: https://tr.foursquare.com 

Parpali 

Rize kavurması, muhlama, otlu börek ve çakallı menemen gibi farklı lezzetlerle kahvaltı sofranızı şenlendiren Parpali; turşu kavurma, Laz böreği, hamsi tava ve hamsili pilav gibi leziz Ege ve Karadeniz yemekleri ile de öğle ve akşam yemeği menüsünü hazırlıyor. 

Bodrum Parpali restoran
Fotoğraf Kaynak: http://meyhanedeyiz.biz/

Rüzgarlı Bahçe

Doğa ile iç içe ferah ve huzur verici bir ortam sunan Rüzgarlı Bahçe, çocuk oyun alanı ve oyuncakları ile özellikle çocuklu ailelerin tercih edebileceği gözde bir mekan. Zengin kahvaltısından akşam yemeğine kadar her öğün için menü içeriğine sahip.

Bodrum Rüzgarlı Bahçe
Fotoğraf Kaynak: https://bodrums.wordpress.com

Nar Çiçeği

Turunçgillerle süslü bahçesinde beyaz peynirinden reçellerine, böreğinden yeşilliklerine kadar geniş bir çeşitliliğe sahip kahvaltının adresidir burası. Huzur dolu atmosferi ve güleryüzlü çalışanları ile sıcacık bir ortam sunan Nar Çiçeği, bir pazar kahvaltısı için gidilecek adres neden olmasın?

Bodrum Nar Çiçeği
Fotoğraf Kaynak: http://narcicegikahvaltievi.com/

Teldolap 

Güneşin doğuşu sırasında oluşan o eşsiz manzarayı seyrederken ev yapımı reçellerini sunmayı ihmal etmedikleri enfes bir serpme kahvaltısı yapabilirsiniz burada. Ayrıca gün batımının keyfini çıkarmak isteyenler için akşamları da kapılarını açıyorlar. 

Bodrum Teldolap restoran
Fotoğraf Kaynak: https://plus.google.com

Havva Ana’nın Yeri

Odun ateşinde pişirilen sıcacık ekmekleri, Havva Ana’nın açtığı kabak böreği, binbir çeşit reçelleri ve organik ürünleri ile size dillere destan bir kahvaltı deneyimi yaşatıyor Havva Ana’nın Yeri. Biraz erken gelmeye dikkat edin deriz, ayakta kalmayın sonra!

Bodrum Havva Ana’nın Yeri
Fotoğraf Kaynak: https://tr.foursquare.com