Boğazın Ortasında Bir İnci; Suada

mekan.com
19 Kasım 2015
348 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Kuruçeşme semtinde kıyının 165 metre açığında birkaç kaya parçasının birleşiminden oluşan Galatasaray Adası ‘Suada’. 19. Yüzyılda Saray Baş Mimarı Sarkis Balyan’a hediye edilen ve yıllarca ‘Sarkis’in Adası’ olarak bilinen ada 1957 yılında Galatasaray Spor Kulübü tarafından satın alındı. Ada 2006 yılından beri Su Entertainment Group tarafından işletilmekte ve misafirlerini ağırlamakta.

suada orta mekan

Suada Club- Galatasaray Adası kaliteli hizmet anlayışı ile Boğaz’ın ortasında 360 derecelik manzarası ile birleşerek misafirlerine unutulmaz anlar yaşatıyor. Yazın günlük tatil kaçamağı için tercih edilen Suada, Boğaz'ın serin suları ile tatilin kısa ama makbul olanını bizlere sunuyor. Son sistem arıtma ürünleri ve hijyen standartları doğrultusunda donatılan, deniz suyu kullanılan olimpik havuzu ile de tatile gidemeyenlerin alternatif kaçış noktası oluyor. 

suada havuz

Havuz sefasını bir yana bırakıp mekanın farklı mutfaklarıyla bizlere lezzet patlaması yaşatıyor. Suada’da damak zevkiniz ne olursa olsun damağınıza hitap edecek bir lezzet mutlaka bulacaksınız. Kebap, balık, sushi ve İtalyan lezzetlerini en seçkin markalardan Suda Kebap, G balık, ve Aslan Restoran gibi yaz-kış faaliyet gösteren restoranlarında tadabilirsiniz. Leziz mezeleri ve balık çeşitleriyle G Balık, muhteşem dekorasyonuyla ocakbaşı keyfi sunan Suda Kebap, Akdeniz ve Ege mutfağından lezzetlerle Aslan Restaurant misafirlerine unutulmaz akşamlar yaşatıyor.

suada restoranlar

Suada Club-Galatasaray Adası etkinlik alanında Türkiye ve dünyanın önde gelen şirketlerin etkinlikleri, lansmanlar, kokteyller, düğün ve çeşitli organizasyonlar gerçekleşiyor. Şehrin en ses getiren yılbaşı partileri ve sevgililer günü konserleri de burada yapılıyor. En özel gecenizi iki kıta arasında, nefes kesen manzara eşliğinde daha özel kılmak istiyorsanız doğru adres Suada Club-Galatasaray Adası.

suada organizasyon

suada düğün

suada havuz

Suada Club-Galatasaray Adası’na ulaşım ise çok kolay. Kuruçeşme Parkı’nda bulunan iskeleden Suada Club’a ait motorlara binebilir, sadece birkaç dakika içerisinde adaya ücretsiz ve hızlıca ulaşabilirsiniz. İki kıta arasında, Boğaz’ın ortasında, dünyanın hiçbir noktasında bulamayacağınız bu ayrıcalıklı keyfi Suada Club-Galatasaray Adası’nda yaşayabilirsiniz.