Bozcaada'nın Hediyelik Eşya Satan Dükkanları

Bozcaada’ya veda ederken kendinize ve sevdiklerinize hatıra niyetine hediye almak için uğrayabileceğiniz hediyelik eşya satan dükkanları yazdık.

Bacchus Hediyelik

Meşhur Eski Çanakkale seramiklerinin desenleri ile süslenmiş kolye ve çeşitli takılar bulabileceğiniz Bacchus Hediyelik, sipariş üzerine de aksesuar ve hediyelik eşya üretiyor. Bozcaada’ya özgü zeytinyağlar, sabunlar, çeşitli bitki çayları ile Gökçeada’nın meşhur Efibadem kurabiyelerinden satılan bu şirin dükkanda güzellikler karşısında saatin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Bacchus Hediyelik Fotoğraf Kaynak: http://www.bozcaadatatili.com/​

Üçmüz Dükkan

Çakmak, saat, likör koleksiyonları, radyo, kendi atölyelerinde ürettikleri seramikler, kendi ürettikleri reçeller, eski aksesuar ve buldan kumaşından tekstil ürünlerini misafirlerine sunan 3müz Dükkan’da keyifli saatlerinizi geçirdikten sonra biraz dinlenmek için Cafe kısmına geçebilirsiniz.

üçmüz dükkan hediyelik eşyalar
Fotoğraf Kaynak: Üçmüz Dükkan facebook sayfası

Naciye Butik

Bozcaada’nın Rum mahallesinde 2009 yılında kurulan Naciye Butik’te görünce bayılacağınız kanevice ve köy kumaşlarından dikilmiş özel kıyafetler ile ünlü Pied de Poule markası ürünler yer alıyor. 

Fotoğraf Kaynak: http://www.distance-fromto.com/

Aki Cafe & Gift Store

Hoşunuza gidecek pek çok tasarım hediyelikler barındıran Aki Cafe & Gist Store’de dilerseniz alışverişinizin üstüne Cafe kısmında serin serin dondurmalarından yiyebilir, dilerseniz de alışveriş öncesi güzel bir Ege kahvaltısı yapabilirsiniz.

Aki Cafe & Gift Store bardaklar
Fotoğraf Kaynak: Aki Cafe & Gift Store Facebook sayfası