Bu Adrenalin Dolu Yemeğe Hazır Olun: Secret Dining - En Route!

mekan.com
11 Ocak 2016
2 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Zamanda yolculuğa çıkmaya hazır mısınız? 10 Karaköy Otel sizleri çok özel bir deneyimle, çok özel lezzetleri tatmaya davet ediyor!

Yemek boyunca telefonlarınız çekmeyecek ve size verilen pasaportlarla yemeğin yenileceği alana, yani bir tren vagonuna biniyorsunuz. Etrafınızda 1800’lerin kıyafetleriyle dolaşan oyuncular olsa da herhangi bir kıyafet zorunluluğunuz yok. Dekorasyondan ışıklandırmalara, duman efektlerinden ses efektlerine gerçek bir gar atmosferinde treniniz: Orient Express Romanya’dan Sirkeci Garı’na doğru hareket edecek. Birinci sınıf kompartımanda upuzun bir masada yerinizi aldıktan sonra 1800’lerin lüksünü hissetmeye başlıyorsunuz.

secret dining
Foto Kaynak: priceless.com

Asıl şov masaya oturduktan sonra başlıyor! Masada toplam 30 yolcu var ve onlarla birlikte rol yapmaya açık olmanız gerekiyor. Sizin için de böylesi daha zevkli olacak, emin olabilirsiniz. :)

Masayı donatan 1800’lerden esinlenilmiş lezzetler ise Rudolf’un şefi Rudolf Van Nunen imzalı. Ilık keçi peynirli beluga mercimeği, zencefil soslu ton balığı, iç pilavlı ve kestaneli bıldırcın göğsü ve Mehmet Ali Paşa kuzu incik masanızda yer alacak lezzetlerden.

Yemeğin sonlarında (bağzı) olaylarla oyuna biraz daha adrenalin eklenecek. Oyuna dahil olan oyuncular, silahlar ve daha birçok sürpriz yemeğe oldukça heyecan katacak.

secret dining
Foto Kaynak: priceless.com

Biz daha fazla sır vermeyelim ve sizin de dahil olacağınız bu adrenalin ve lezzet dolu maceraya kaptırın kendinizi.

Secret Dining - En Route

12, 14 ve 16 Ocak’ta 10 Karaköy, A Morgans Original Hotel’in eksi birinci katında, saat 20:00’da! Ücreti 350 TL.

Dikkat tren tam saatinde kalkıyor ve geç kalan yolcular trene alınmıyor!