Bursa’nın Köfteleriyle Dillere Destan Restoranı Köfteci Yusuf

Oldukça uygun bir fiyata hızlı bir servisle leziz yemekler yiyebileceğiniz lokantalar olsun istemez miydiniz? Cevabınız evet ise, işte karşınızda Bursa’nın dillere destan restoranı Köfteci Yusuf!



1992 yılında kasap olarak kurulmuş işletme, zamanla Bursa başta olmak üzere bazı illerde şubesi olan bir restaurantlar zinciri haline dönüşmüş. Enfes yemeklerinden mutlaka tatmanız gereken bu restoranın Bursa’nın çeşitli yerlerinde şubeleri bulunuyor: İznik, Orhangazi, Gemlik, Mudanya Yolu ve Yalova Yolu.



Kurucusunun Yusuf AKKAŞ olduğu Köfteci Yusuf’ta ızgara köftelerinden salatalarına, etlerinden kahvaltıya ve çorbalarından tatlılarına kadar geniş bir tat çeşitliliği bulabilmeniz mümkün. 



Sıcacık köfteleriyle gönüllerde taht kurmuş bu yerde köftenin yanında verdikleri enfes sos da hiç şüphesiz ağzınızı şenlendirecek. Yemek sonrası bir ritüel haline gelmiş üzerinde dondurma ve kaymağı ile birlikte ekmek kadayıfı da Köfteci Yusuf’un favori tatlılarından.



Evinize kasap sucuğu almayı düşünürseniz, çiğ ürünler de satan bu mekandan satın almayı ihmal etmeyin deriz.



Çalışanlarıyla sıcak bir aile ortamı yaratan Köfteci Yusuf, Bandırma-Susurluk, Bilecik-Bozüyük ve Eskişehir’in çeşitli ilçelerinde de şubelere sahip. Çok yakında İzmir’de de şube açmayı hedefleyen bu restoran, İzmirli severlerini mutlu edeceğe benziyor.



Show Tv ve TRT gibi televizyon kanallarına çıkarak ününe ün katmış Köfteci Yusuf’a yolunuz mutlaka düşmeli. Aksi takdirde enfes lezzetleri kaçırdığınız için çok üzülebilirsiniz.