Çeşme’deki Popüler Eğlence Mekanları

Tatile Çeşme’ye gidip de akşamları kafanızı yastığa koyup uyumak mı? Tabi ki hayır! Eğlencelerle dolup taşan Çeşme’de unutulmaz bir tatil için gece hayatının da tadını çıkarmak gerekiyor. O yüzden yaşadığımız sakin ve huzurlu ortamı gündüzde bırakıyor, geceye Çeşme’nin popüler eğlence mekanlarına akın ederek başlıyoruz!

Club Album

Türkçe pop severler buraya! Türkçe pop müzikleri ile gecenizi şenlendiren Club Album, Wyndy Beach’te yerini alıyor. Ayrıca her gece eğlenmenin dozunu kaçırmamak için bir gece farklılık olsun diye Pazar akşamları burada gerçekleştirilen Arabesk gecelerine de katılabilirsiniz.

çeşme Club Album
Fotoğraf Kaynak: http://www.medya365.com/

Göz Lounge

Gereksiz gürültüden sıyrılıp hoş müzikleri eşliğinde arkadaşlarınızla içkinizi (özellikle armutlu votkası mekanın favorilerinden) elinize alıp eğlenebileceğiniz Göz Lounge’da özellikle 80’ler ve 90’lardan şarkılar dinlemeniz mümkün. Günün meyvesi ve salata ikramları gibi küçük ikramlar da yapılıyor. 

çeşme Göz Lounge
Fotoğraf Kaynak: http://www.gecceci.com/ 

B.O.B.B

Cafe ve wine bar tarzı bir anne - kız ikilisinin işlettiği B.O.B.B, şarabınızın yanına leziz vanilyalı, romlu ve lavantalı kurabiyelerinden alıp arkadaşlarınızla keyifli bir gece geçirmenize olanak veriyor. Aynı zamanda bünyesinde craft ürünlerin satıldığı bir dükkan da bulunduruyor. 

çeşme B.O.B.B
Fotoğraf Kaynak: http://yapilacaklarlistesi.co/

Hayal Kahvesi

Çeşme Marina’nın göz bebeklerinden biri olan Hayal Kahvesi, yaz boyunca açık hava konserleri ile ruhunuzu yeniden canlandıracak. Yerli ve yabancı müzisyenler eşliğinde doyasıya dans edip eğlenmeniz mümkün burada.

çeşme Hayal Kahvesi
Fotoğraf Kaynak: http://www.brandssolutions.com/