Çocuklar Ve Gençler İçin Harika Bir Proje Daha!

Nilüfer Özyıldırım ve Yolaç Özcan ikilisi mutluluğa giden yolun kahveden geçtiğini düşünerek çocuklar için başlattıkları ilk projelerini 20 Ekim Perşembe günü saat 20:00’da Müzelik Cafe’de gerçekleştirecekler. 25'i aşkın bloggerın da katılacağı  bu etkinlikte Yolaç Özcan eşliğinde 3. Nesil Kahve Demleme Teknikleri konuşulurken bir yandan da Nilüfer Özyıldırım önderliğinde çocuklar için başlatılan bu projede hep birlikte neler yapılabilir fikirler üretiliyor olacak.

Mutluluğun-Adresi
Fotoğraf Kaynak: instagram.com

Projenin başlangıç teması olan 'Mutluluğun Adresine Giden Yol Kahveden Geçiyor' ile ilk lansman da ulaşılması hedeflenen kişi sayısı yaklaşık olarak 400.000. Devam eden kahve atölyelerinde projeye destek olmak isteyen insanlarla bir araya gelmeyi planlayan ikili, devamında yapacakları Kahve Müzayedesi'nden elde edilen gelir ile çocukların sağlık, eğitim ve barınma gibi ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyorlar. Diğer yandan kahve sektöründe çalışmak isteyen gençler için düzenledikleri eğitimle de gençleri sektörle buluşturup iş sahibi olmalarını sağlamayı planlıyorlar.

Toplum için çıktıkları bu yolda, ticari hiçbir faydanın gözetilmeyeceğinin önemle altını çizen Nilüfer Özyıldırım ve Yolaç Özcan, destek olmak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu vurguluyorlar. Çorbada benim de tuzum olsun diyorsanız ''mutlulugunadresi'' instagram hesabından etkinlikleri takip edebilirsiniz.

Ana Fotoğraf Kaynak: ​worcesterballoons.co.uk