Ege Rüzgarı Buzuki Orhan'la Izaka Restaurant'da Esiyor!

mekan.com
11 Ağustos 2016
1 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Boğaz’ın eşsiz manzarası ve birbirinden seçkin yemeklerin buluşma noktası IZAKA Restaurant, Ağustos ayında, 4 gece boyunca Buzuki Orhan’ın kulakların pasını silen ezgileriyle konuklarını ağırlıyor. CVK Park Bosphorus Hotel’in muazzam konumdaki restoranı Izaka'da, Ege lezzetleri eşliğinde yaşanacak ‘Ege Geceleri’, 6 Ağustos Cumartesi ve 12, 19, 26 Ağustos Cuma geceleri tüm müzikseverlere unutulmaz bir yaz eğlencesi sunacak.

Her Damak Zevkine Izaka Restaurant►

Izaka-Restaurant-CVK-Park Bosphorus-Hotel

The Midd, Mezze Mave, Hitode Sushibar ve Izaka Bar-Lounge olmak üzere, dört farklı mekanı tek çatı altında toplayan benzersiz konseptiyle Izaka, İstanbul’da ‘iyi yemek ve iyi müzik’ denince akla gelen mekanların başındaki yerinin hakkını vererek, misafirlerine mevsimin en güzel ve taze lezzetlerini sunmaya devam ediyor.

Hizmete başladığı günden bu yana hem konsepti hem de eşsiz Boğaz manzarasıyla İstanbul’un lezzet ve eğlence anlayışına farklı bir boyut getiren Izaka’da, Ege Mutfağı ve Ege ezgileri biraraya gelerek tadına doyulmaz 4 gece yaşanacak. Ege kıyılarının ezgilerini kendi tarzıyla yorumlayan Buzuki Orhan’ın ‘İstanbul Meyan’ projesi ile sahne alacağı ‘Izaka Ege Geceleri’, 6 Ağustos Cumartesi ve 12, 19, 26 Ağustos Cuma geceleri müzikseverlerle buluşacak.

Izaka-Restaurant-CVK-Park-Bosphorus-Hotel

İstanbul'dan Ege’ye ve Ege’nin karşı kıyılarına uzanan bu yeni sahne projesinde, dinleyenleri keyifli bir müzikal yolculuğa çıkaracak programda ayrıca 10 adet Ege mezesi, 1 ara sıcak, 1 salata, balık, et ve tavuktan oluşan seçmeli ana yemek, meyve tabağı ve limitsiz yerli içki ‘fiks menü’ olarak sunuluyor.

Siz de Ege’nin en güzel ezgilerini en güzel lezzetler eşliğinde muhteşem manzaraya karşı dinlemek istiyorsanız, IZAKA’daki ‘Ege Geceleri’ni kaçırmayın!