En İyi Kokteyl Nerede İçilir?

mekan.com
14 Nisan 2016
1 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Son zamanlarda sıkı fıkı olmaya başladığımız kokteyl kültürü iyice yayıldı! Öyle ki birbirinden lezzetli kokteylleri içebileceğimiz mekanların sayısı da yükseldi. Hal böyle olunca biz de İstanbul'un en iyi 10 kokteyl barını sizler için derledik!


Alex'in Yeri


Asmalımescit'te bulunan ve Alex Wandman tarafından işletilen Alex'in yerinde birbirinden özel kokteylleri bulabilirsiniz. Aslında mekanın bir ismi yok; zamanla Alex'in yeri denmeye başlanmış.

alex'in yeriFotoğraf Kaynak: gezenayaklar.com/alexin-yeri/

Külhanbeyi


Beyoğlu Tünel'deki House Cafe'nin kapısından girince alt katta bulunan Külhanbeyi'nin sahibi Kevin Patnode'un %100 Türkçe isimli kokteylleri damağınıza lezzet katacak.

külhanbeyiFoto Kaynak: http://meleklerinpayi.com/

Alexandra


Arnavutköy'de bulunan Alexandra'da tüm kokteyller 35 TL! Cuma ve Cumartesi günleri DJ performansları eşliğinde kokteylinizi yudumlayabilirsiniz.

alexandra coctail bar Foto Kaynak: facebook.com/alexandracocktailbar

Efendi


Efendi, son zamanlarda Teşvikiye'nin kalbi olan Topağacı'nda bulunuyor. Ev rahatlığında bir dekor, işinin ehli kokteyl sihirbazları ve mahalle kültürünün olmazsa olmazı samimi ortamıyla en'lerimiz arasına girdi bile.

efendi topağacıFoto Kaynak: facebook.com/Efendi-Topağacı

Finn Karaköy


Karaköy'de bulunan Finn geceyi lezzetli başlatmak isteyenler için oldukça ideal. Keyifli barında yer bulmaksa oldukça zor. Finn'e gittiğinizde Cin ve salatalıkla yapılan Greenpeace kokteylini denemenizi şiddetle öneriyoruz.

finn karaköyFoto Kaynak: facebook.com/finnkarakoy

5 Cocktails & More


5 Cocktails & More profesyonel mixologist’lerin elinden çıkan 30 farklı imza kokteyliyle en iyi olma iddialarını ortaya koyuyor.

5 coctails and more

L'eclipse Bar İstanbul


Oldukça farklı konseptiyle Le Meridien İstanbul'un 34. katında bulunan L'eclipse Bar İstanbul'un Londra ve Barcelona'da da şubeleri var. Müptelası olacağınız kokteyller de tazecik meyvelerle hazırlanıp sunuluyor.

leclipse barFoto Kaynak: www.eclipsebars.com/istanbul-1/

Joker No: 19


Geniş bahçesi, uzun masaları ve iddialı kokteylleriyle Beşiktaş'ın en iyi barlarından biri. Mekan kocaman fakat hava karardıktan sonra müdavim akımı başlıyor. Saat 22:30’dan sonra da müziğin sesi yükseliyor.

joker no 19Foto Kaynak: facebook.com

Lucca


Miziğin ve dansın bir arada olduğu Lucca, yeni kokteylleri ile iddiasını konuşturuyor. Burada her gün sergilenen farklı DJ performansları ile müziğin ritmine ayak uydurarak dansın ve kokteyllerin keyfini çıkarabiliyorsunuz.

lucca bebekFoto Kaynak: facebook.com

KafePi


Müzik eşliğinde bir yandan lezzetli kokteylinizi yudumlarken bir yandan da sevdikleriniz sohbete dalmak gibisi yoktur! KafePi'nin biribirinden enfes kokteyllerini merak ediyorsanız KafePi'nin Muhteşem Kokteylleri adlı yazımıza da göz atabilirsiniz.

kafepi