Eskişehir’de Kahvaltının Adresleri

Sabah yeni güne başlamanın verdiği keyifle kalktık; dileyenimiz sabah sporunu yaptı, dileyenimiz ise duşunu aldı .Şimdi sıra geldi günün en önemli öğünü olan kahvaltıya. Eskişehir’de nerede kahvaltı yapabilirim diye siz sevgili okurlarımızı kara kara düşündürmemek adına aşağıdaki listeyi hazırladık, bi’ göz atın deriz.

Doyuran Kahvaltı Salonu

Oldukça uygun fiyata sıcacık çayınızı yudumlayıp pastırmanızı, menemeninizi yiyebileceğiniz minik hoş bir kahvaltı salonuyla karşı karşıyasınız. Bal-kaymağıyla, zeytiniyle, peyniriyle, sızma zeytinyağı gezdirilmiş domates-salatalığıyla,pastırmalı yumurtasıyla, tostuyla, çayıyla ya da sıcak sütüyle zengin kahvaltı seçeneği sunan Doyuran Kahvaltı Salonu, güleryüzlü çalışanlarıyla da gönülleri fethediyor.



Up’n Down

Sabahları kahvaltı salonu özelliğinin yanı sıra akşamları bar ve pub özelliği gösteren Up’n Down, gençler arasında özellikle karaoke için tercih ediliyor. Şık görünümüyle dışarıda oturma imkanı da veren mekanda bir Pazar sabahı ailenizle birlikte güzel bir kahvaltı yapabilirsiniz.



Havelka
 

Ferah bir ortama sahip Havelka, bar, pab ve restoran olma özelliklerine sahip. Havelka’ya gittiğinizde kalabalık bir ortamla karşılaşabilirsiniz ancak hoş görünümüyle ve serin havasıyla kahvaltı için uygun ortamı sağlıyor.



Acıktım Kafedeyiz

Sakin bir ortamda limonatanızı yudumlayarak tostunuzu yemek isteyebilirsiniz ya da bir pazar sabahı dostlarınızla birlikte serpme kahvaltı etmek isteyebilirsiniz. İşte bu noktada gidebileceğiniz adreslerden biri de Acıktım Kafedeyiz. Ayrıca mekan, Cafe ve Bistro özelliğine sahip.



Balkaymak Cafe
 
Şehrin gürültüsünden uzak huzurlu bir ortamda kim kahvaltı etmek istemez ki? “Gününüzün Balkaymak tadında geçmesi için uğramanız gereken yer” sloganıyla Balkaymak Cafe’de, kahvaltınızı ister bahçede isterseniz de salondaki antika soba başında yapabilirsiniz. Paçanga ve sigara böreğinin bulunduğu serpme menüyü seçebilir, sucuklu yumurta ve gözleme ile midenizi şenlendirebilirsiniz.