Galata'da Bir Vaha: Nola İstanbul

İstanbul’un en güzel semtlerinden olan Galata’nın ev sahipliği yaptığı yeni mekan Nola İstanbul muhteşem bahçesi ve dizaynı ile Galata’nın tarihi yapısına yeni bir soluk getiriyor. 

Nola İstanbul - Galata

Nola İstanbul’un Galata’daki diğer mekanlardan farkı geniş bir bahçe içerisinde yer alması. Bu keyifli atmosferde misafirlerine kaliteli ve lezzetli menüler sunuyor, aynı zamanda çeşitli kültür-sanat aktiviteleri de Nola İstanbulu cazip kılıyor. Tarihi Yarımada’nın en güzel yerinde konumlanmış olan Nola İstanbul’un menüsü de mekanın konseptine uygun olarak oluşturulmuş; Akdeniz ve Türk mutfağının en lezzetli örneklerini dünya literatüründe yer aldığı tarifleriyle hazırlayıp ziyaretçilerine sunuyorlar.

Nola İstanbul - Galata

Burada mutfağa giren her malzeme özel olarak kendi yörelerinden getirtiliyor. Balıkesir’den zeytinyağı, Antep’ten firik bulguru, İtalya’dan pizza ve makarnalarda kullanılan özel peynirler, Hatay’ın özel üreticilerinden ise tatlı patatesler temin ediyorlar. Nola’nın ekmekleri ise dört farklı şekilde üretilip saat başı fırınlanıyor ve bu yöntemle her zaman taze ve sıcacık ekmek bulundurmuş oluyorlar.

Nola İstanbul, dünyadaki en önemli gastronomi birliklerinden olan Chaine des Rotisseurs tarafından da tanınıyor ve Türkiye’den sınırlı sayıda restoranın olduğuu Chaine des Rosisseurs üyelerinden biri.

Nola İstanbul - Galata

Her bir tarafı tarih kokan Galata’nın içinde tazecik leziz yiyeceklerle gönlümüzde taht kuran Nola İstanbul, Gurme Brasserie konseptiyle 10.00 - 02.00 saatleri arasında sizlere keyifli bir gün ve lezzet şöleni yaşatmak için her daim hizmet vermeye hazır.