Gece Eğlencesinden Eve Dönmeden Mutlaka Yenen Zamansız, Efsane Lezzetler

Eğlence, müzik, alkol derken keyifli bir geceyi ardınızda bırakmaya hazırlanıyorsunuz. Fakat o da ne; mideniz de iştah yüklü bir kazınma. Sizi eve göndermeden önce davetkar kokularıyla aklınızı çelecek efsane lezzetlere kayıtsız kalamıyorsunuz. İşte genelde çakırkeyifken yemesi bir başka olan ve eğlenceyi noktalayan anıyla şanıyla bu şehir tatları!


Midye Dolma


Midye-Dolma

İstanbul sokak lezzetlerinin başını çeken midye dolma, saat kaç olursa olsun her an bir yerlerden karşınıza çıkabilir. E çıkınca da en 15 - 20 tane yememek olmaz :)


Kokoreç


Kokoreç

Avrupa Birliği ne derse desin biz milletçe kokoreçe resmen bayılıyoruz. Yağ çekmiş ekmek, bol baharat ve muhtemelen yanında da ayran… E daha ne ister bir insan.


Islak Burger


Islak-Burger

Amerikalı hamburgeri bir de bizden yesin! Bol sarımsaklı köfte ve domates sosla ıslatılmış ekmeğin tadını bir kez alan kolay kolay vazgeçemiyor.


İşkembe Çorbası


İşkembe-Çorbası

O gece yalnız uyuyacakların tercihi her zaman bol sarımsaklı ve sirkeli işkembe çorbasından yana olur. Ardından bolca da susatır.

Ankara'nın En Meşhur İşkemcileri►


Dürüm


Dürüm

Urfa, Adana, ciğer, tavuk, çöp şiş hangisini dilerseniz lavaşın arasına sardırıp fütursuzca yiyeceğiniz dürümler, o kafayla bir fine dining restorandan daha fazla keyif verebilir.


Kumru


Kumru

Bilmeyenlerin ilk etapta kuş sanıp, ortamdan koşarcasına uzaklaştıkları kumru İzmir’e ait şarküteri ürünlerinden oluşan efsane bir lezzettir; tabi gece gece de en iyi gidenlerden.


Sucuk Ekmek


Sucuk-Ekmek

Özellikle konser çıkışlarında, sıra sıra dizilen arabalardan yükselen dumana ve kokuya  bir insan nasıl kayıtsız kalabilir ki! İşte sucuk ekmek eğlenceyi bu kayıtsızlıkla, lezzet dolu tamamlayacağınız efsanelerden belki de en özeli.


Mumbar


Mumbar

Görüntüsü çok cazibeli olmasa da lezzetinin müdavimi çok olan mumbar, eğlenceyle geçen geceyi zirvede kapattırır.