Görsel Şölenli Kahvaltılar: Samantha Lee

Instagram hesabında paylaştığı eğlenceli yemek sunumları ile ünlenen Samantha Lee'nin sayfası birçok insana harika fikirler aşılıyor. Yumurtaların çizgi film karakterlerine, kreplerin kardan adama meyvelerin ise çiçek buketlerine dönüştüğü bu sayfanın kahvaltıya en yakışacak tabaklarını sizler için seçtik.

samantha leeFotoğraf Kaynak: ınstagram.com/leesamantha
 
Geyikli Krep

Noel baba hediyesini geyikli kreple getirsin istemez misiniz? Yeni yıl sabahına eğlenceli bir sofra ile başlamak isteyenleri mutlu edecek bu krep çocuklarınızı da çok sevindirecek.

samantha leeFotoğraf Kaynak: instagram.com/leesamantha
 
Omletçu

Sebze ve omleti pikaçu karakteri ile farklı şekilde bir araya getiren 'omletçu' yumurta ve sebzeden hoşlanmayan çocuklarınız için en eğlenceli tat olacak.

samantha leeFotoğraf  Kaynak: instagram.com/leesamantha

Krepnaz

Hergün size kahvaltı ve yemekler hazırlayan annelerinizi bir sabah da siz mutlu etmek isterseniz size tavsiyemiz krebi çiçek buketi haline getirip safinaz ile sunumunuzu güzelleştirmeniz. Safinazın herşeyi affedici ve temiz kalbi annenizin karakteri ile çok uyuşacak.

samantha leeFotoğraf Kaynak: instagram.com/leesamantha

Kırmızı Elmalı Kız

Eğer çilek, elma, labne ve fıstık ezmesi ile enerjik şekilde güne başlamak istiyor, aynı zamanda çocuklarınıza büyüklerin yanlarından ayrılmamaları ile ilgili mesaj vermek istiyorsanız 'kırmızı elmalı kız' tam da sizin kahvaltınız.

samantha lee
Fotoğraf Kaynak: instagram.com/leesamantha

Kız Krebi

Pazar sabahını hamur ve meyve ile sağlıklı şekilde geçirmek isteyenlerdenseniz size 'kız krebini' öneririz.

samantha lee
Fotoğraf Kaynak: instagram.com/leesamantha
 
Pankek Şehri

Eğer pankek ile uğraşacak ve harcadığınız emeği sınırların dışına çıkaraksınız Pankek şehri ile lezzetli binalar yaratabilirsiniz.

samantha lee
Fotoğraf Kaynak: instagram.com/leesamantha

Elmalı Labneli Uçak Seyehati

Uçaktan korkan bir misafirinize bu elmalı uçak ile korkularını yedirebilirsiniz.

samantha lee
Fotoğraf Kaynak: instagram.com/leesamantha

Londonviç

Ekmeğinize ekleyeceğiniz peynir ve salatalık ile kendinizi Londra'da gibi hissedebilir, klasikleşmiş otobüsünü de sandviçinize ekleyerek eğlenceli bir seyehate ısırık atabilirsiniz.

samantha lee

Fotoğraf Kaynak: instagram.com/leesamantha

Vahşi Tortilla Ekmeği

Ekmeklerinizi sevimli hale getirerek aldığınız kalorileri göz ardı etmek isterseniz bu köpekbalığı tortilla ekmeğini kendinize yem edebilirsiniz.

samantha leeFotoğraf Kaynak: instagram.com/leesamantha