İstanbul Gazino Kültürü'nün Son Mirasçısı; Günay Restaurant

mekan.com
23 Eylül 2014
8 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş

Şişli'deki Beytem Han'ın hemen altında yer alan, İstanbul'da ünlü isimler nerede sahne alır ve canlı müzik denince akla neresi ilk gelir diyince vereceğimiz cevaptır burası. Bülent Ersoy, İbrahim Tatlıses, Ebru Gündeş, Sibel Can, Özcan Deniz, Serdar Ortaç gibi bir çok yıldızı ağırlayan Günay Restaurant yeni sezona kapılarını 18 Ekim Cumartesi Candan Erçetin ile açıyor.

 


Yeni dekorasyonu, 500 kişilik müşteri kapasitesi, Türk ve Dünya mutfaklarından geniş bir yelpazenin yer aldığı menüleri ve ağırladığı yıldızlarla İstanbul gece hayatının vazgeçilmez mekanlarından biri olan Günay Restaurant gazino kültürünün son ve hatta tek mirasçılarından kabul ediliyor.
 


Allaturca Night Menü, Gazino Geceleri Menüsü, Ziyafet Menüsü ve Yılbaşı Özel Menüsü olmak üzere 4 farklı menü servis ediliyor misafirlere. Fransız, İtalyan, Yunan ve Çin mutfağına kadar dünya mutfağının her çeşit lezzeti damak tadınızı şenlendiriyor. Geleneksel Osmanlı Mutfağı ise her gece Türkiye'nin farklı yörelerinden derlenmiş Allaturca Night Show'un geleneksek folklorik dans gösterileri eşliğinde sunuluyor.
 


Siz de İstanbul Gazino Hayatı'nı sadece Türk filmlerinden gördüyseniz ve kalitelisini deneyimlemek istiyorsanız her Cuma ve Cumartesi yapılan Günay Geceleri'ne katılabilirsiniz.