İstanbul'da Çocuk Oyun Alanı Olan Mekanlar

Çocuklar enerjileri gereği uzun süre oturmaktan sıkılırlar. Siz bir restoranda sakin sakin yemek yemek isterken, onlar oyun oynayarak bu enerjilerini atmak isteyeceklerdir. Bu nedenle ailelerin geneli oyun alanı olan mekanları tercih ediyorlar. Siz de çocuğunuzla hem lezzetli yemekler yiyip hem de oyun oynayabileceği bir mekan arıyorsanız bu yazımız tam size göre.

Kaşıbeyaz Restaurant

Siz Kaşıbeyaz’ın birbirinden güzel lezzetlerini tadarken, çocuğunuzun güvende olması için her şey düşünülmüş. Mama sandalyesi, oyun ve bez değiştirme alanı bulunan Kaşıbeyaz, çocuklarla keyifli vakit geçirilebilecek restoranlardan biri.

Ramazan Bingöl Et Lokantası

Birbirinden leziz yemeklerinin huzurla tadını çıkarabileceğiniz Ramazan Bingöl Et Lokantası’nda, mama sandalyesi, bebek alt değiştirme odası ve kapalı bir oyun alanı bulunuyor.

Antikköy 

Doğal bir atmosferde çocuklarınızla eğlenceli vakit geçirebileceğiniz Antikköy’de bebek odası, mama sandalyesi ve çocukların hem kapalı mekanda hem de açık havada oyun oynayabilecekleri alanlar bulunuyor.

Polonezköy Country Club

Çocuklara doğa ve hayvan sevgisini en güzel şekilde yaşatabileceğiniz Polonezköy Country Club’da mama sandalyesi, çocuklar için oyun ve bez değiştirme alanı gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz çocuk odası yer alıyor.

Khalkedon

Mama sandalyesi ve bez değiştirme alanı bulunan Khalkedon’da çocukların eğlenceli vakit geçirebilecekleri bir de oyun alanı bulunuyor.

''İstanbul'da Çocuklar İçin Oyun Alanı Olan Mekanlar'' listemizden diğer cafe ve restoranları görebilirsiniz.