İstanbul'da Şömine Keyfi Yapabileceğiniz Mekanlar

mekan.com
6 Ocak 2016
10 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Kara kış kapımıza dayandı! Yeni yıla yoğun kar ve dondurucu soğuklarla merhaba dedik. Havalar böyle diye eve kapanacak değiliz tabiki. Kış kendini iyiden iyiye hissettirmişken, bir şömine keyfi yapmayalım mı diyenler için, İstanbul’un şömine keyfine doyamayacağınız mekanlarını sizler için yazdık. 



İncirli Şaraphane

Türkiye’nin 16 önemli şarap üreticisinin ödüllü ve en yeni şaraplarını bulabileceğiniz İncirli Şarap, şöminesi karşısından kalkmak istemeyeceğiniz atmosferiyle görülmeye değer.

Fotoğraf Kaynak: facebook.com 

House Cafe Ortaköy

Boğazın yanı başında, seyrine doyulmaz manzara ve enfes lezzetlerin yanına bir de şömine keyfi eklendiğini düşünün…

Fotoğraf Kaynak: thehousecafe.com

Back Bar

Soğuk kış günlerinde, şömine karşısında leziz şarabınızı yudumlayabileceğiniz sımsıcak bir mekan arıyorsanız, Back Bar bunun için en doğru adreslerden biri olacaktır.

Fotoğraf Kaynak: facebook.com

Cezayir Restaurant

Şehrin eski ve köklü mekanlarından Cezayir Restaurant, yepyeni menüsü ve dekorasyonu ile genç, dinamik ve aynı zamanda huzur veren bir yere dönüşmüş. Şömine sıcağı eşliğinde birbirinden farklı ve damaklarınızı coşturacak yemekler için, Beyoğlu’nun gözde mekanlarından Cezayir Restaurant’ı ziyaret etmeyi unutmayın.

Fotoğraf Kaynak: facebook.com

Bebek Kitchenette

Ev rahatlığını modern bir çizgide sunan, elit yaklaşımıyla konuklarını her daim farklı hissettiren Kitchenette, Bebek şubesindeki şömineli, iç ısıtan samimi ortamıyla sizleri bekliyor.

Fotoğraf Kaynak: kitchenette.com.tr

Cafe Rea

Şehrin karmaşasından sıyrılıp, Kadıköy’ün ortasında kendinizi huzura bırakacağınız, şirin mi şirin Cafe Rea, kışın keyifle vakit geçirebileceğiniz ender mekanlardan.



Yeniköy Kahvesi

Mekanın ortasına kurulmuş şöminenin yanı başında, boğaza karşı keyifle kahvenizi içebileceğiniz otantik bir ortam, Yeniköy Kahvesi'nde sizleri bekliyor.


Fotoğraf Kaynak: foursquare.com

Taşlıhan Restaurant

Boğaz manzarasına karşı, zengin menüsü ile enfes lezzetlerin tadına varabileceğiniz, konaklama hizmeti de sunan Taşlıhan Restaurant, özellikle haftasonlarını geçirmek için rahat ve konforlu bir alternatif.


Fotoğraf Kaynak: cloudfront.net

Kavaklıpark Ataköy

Ataköy’ün değişmeyen yegane yerlerinden biri olan bu mekan, özellikle kışın çok beğenilen yerlerden biri. Yürüyüş sonrası birşeyler atıştırmak ve sıcacık çayla ısınmak isteyenlerin uğrak mekanı Kavaklıpark’ı mutlaka görmelisiniz.

Fotoğraf Kaynak: foursquare.com