KasapDöner Hamburgerin Anavatanına Gidiyor

mekan.com
11 Nisan 2016
3 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Global Restoran Yatırım Anonim Şirketi Genel Müdür Bahar Özürün, KasapDöner markasını yakında Amerika Birleşik Devletleri’ne taşımayı planladıklarını söyledi; ‘Yakında New York’un 5. Caddesi’nde olacağız’ dedi. 

‘Hamburger çocuklarına yedirmeye geliyoruz’ sloganıyla dikkatleri üzerine çeken ve büyüme yolunda emin adımlarla ilerleyen KasapDöner markası Genel Müdürü Bahar Özürün hamburgerin anavatanı olarak bilinen ABD’ye açılma karar aldıklarını bildirdi. İlk şubesini New York’un en ünlü yerlerinden olan 5. Cadde’de açmayı planladıklarını belirten Özürün ‘Amerikalılar’ın da KasapDöneri seveceğinden eminiz’ dedi. 70 yıllık Sarıtaş Et tecrübesini arkalarına alarak yola çıktıklarını hatırlatan Özürün ‘ Et işi aileden gelen bir gelenek, kurucularımızın dede mesleği. Bu sebeple özellikle kırmızı etin nereden nereye geldiğini en iyi gözlemleme fırsatı yakalayanlar bizi. Bugün kırmızı etin fiyatını maalesef orta kesim dahi çıkartamıyor, bunun önüne geçebilmek için et ithalatı başlatıldı. Ancak fiyatların eski oranına ulaşması uzun sürmedi. Eğer ülkemizde hayvancılığa da yeteri kadar önem verilirse et fiyatları düşer’ dedi. 

kasap döner

 2010 yılında Üsküdar’da açtıkları ilk ve tek restoranla yola çıktıklarını belirten Özürün , ‘2015 yılına geldiklerinde yurt dışında Azerbaycan ve KKTC’de bulunan şubeleri dahil toplam 33 şubeye ulaştık. 2016 yılı sonunda ise bu sayının 65 olmasını heddefliyoruz’ dedi. Anadolu bölgesinde döner restoran zincirinin bulunmadığını, bu nedenle sonraki hedeflerinin de Anadolu’ya açılmak olduğunu ifade eden Özürün ‘ KasapDöner markamızla hızlı bir büyüme trendi yakaladık, ciromuzu bir yıl içerisinde 3’e katladık ve 2016 yılında 12 milyon TL olan ciromuzu 2015 yılında 36,5 milyon TL’ye ulaştırdık’ dedi. 


kasap dönerFotoğraf Kaynak: morfikirler.com
 
Dönerlerinde sadece Sarıtaş güvencesi altında temin edilen etlerin but bölümlerini kullandıklarını ifade eden Özürün, restoranlarında başka kaynaklardan atla et kullanılmadığını ve sadece bifteflik etten üretilen döner sattıklarını da belirtti. Bu özellikleri ile dönerlerinin öüdavimi olan tüketicileri için bir mobil sadakat programı geliştirdiklerini belirten Özürün ‘Müdavim’ programı ile tüketicilerin KasapDöner’e her geldiklerinde puan kazandıklarını ve diğer gelişlerinde bu puanları indirim olarak kullanabildiklerini belirtti. Uygulamanınsa 10 bini aşkın kişi tarafından indirildiğini ekledi.