Kitchenette Yaz Menüsü İle Harika Lezzetler

Dünya mutfağından değişik lezzetleri, modern ve samimi dekorasyonu ile bir araya getiren Kitchenette’in menüsü yaz aylarına özel olarak yenilendi. Daima taze ve mevsimine göre yemekler sunan Kitchenette’in sık sık yenilenen menüsü, sizlerin daha iyi ve sağlıklı bir yaz geçirmesi için değiştirildi. Kitchenette mutfağından sorumlu, Şef Mehmet Öztürk’ün hazırladığı yaz menüsünde her zamanki gibi ilk öncelik tazeliğin.



Çorbasız olmaz diyenler için günün her saati iştahla yenilebilecek ‘Soğuk Yaz Çorbası’nı’ menüsüne ekleyen mekan bu lezzeti ile oldukça fazla müdavim yaratacağa benziyor. Çorba alternatiflerinin yanı sıra Kitchenette’in başlangıçlarında ön plana çıkan lezzetleri arasında 'Taze Ricotta Peynirli' brushetta, manda sütünden yapılmış ‘Bufalla Mozerella’ ve ‘Füme Somon’ bulunuyor. Salatalar da yaz aylarına özel ferahlatıcı ve zengin malzemelerden yararlanılarak, özel soslarla eşleştirldi. Portakallı sos ile hazırlanan ‘Karides ve Kinoa Salatası’ ve limonlu pesto sos ile servis edilen ‘Izgara Somon Salatası’ yazın en favori lezzetleri arasında yer alıyor. 



 Ana yemek olarak ise hafif seçenekler sunan menüde zengin içerikli salatalar bulunuyor. Salata dışında lezzet arayışı içinde olanlar içinse ‘Izgara Levrek’, ızgara bonfile dilimleri ile hazırlanan ‘Bistecca’ ve ‘Buharda Somon’ hafif ama doyurucu lezzetler arasında yerlerini alıyor. Böyle lezzetli yemeklerin üzerine tatlı bir son yakışır diyorsanız da Kitchenette’in lezzetli kahvelerinin eşliğinde, şeker ve un kullanılmadan hazırlanan ‘Yeşil Çaylı ve Yoğurtlu Pasta’ sizin için en güzel seçenek olacak.