Legoland Discovery Centre İstanbul Açıldı

mekan.com
29 Temmuz 2015
1 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Bir Merlin Entertaintments işletmesi olan Legoland Discovery Centre, 13. merkezini İstanbul’da açtı. 30 Temmuz’da Forum İstanbul Alışveriş Merkezi içinde açılışını yapan eğlence merkezinde 3-10 yaş arası çocukları eğlendirirken eğiten bir çok aktivite yer alıyor.

Legoland Discovery Centre İstanbul

Legoland Discovery Centre İstanbul

3000m²’lik bir alan üzerine kurulmuş Legoland Discovery Centre’a geldiğinizde 2 milyon lego parçası sizi bekliyor. Lego Fabrikası, Merlin’in Çırağı, Miniland, Lego Yangın Akademisi, Lego İnşaat Sahası, Model Yapım Atölyesi gibi eğlenceli aktivite alanlarında çocuklar yaratıcılık sınırlarını zorlayarak legolardan kendilerine istedikleri her şeyi yaratabilirken, Lazer Oyunu ile prensesi kurtarıyor, 4D sinema ile de bambaşka bir sinema deneyimini yaşıyorlar.

Legoland Discovery Centre İstanbul Miniland

Legoland Discovery Centre İstanbul Workshop
Dinlenmek istediğinizde Legoland’in kafesinde bir şeyler atıştırabilir, bir fincan çay ya da bir kahve içebilirsiniz. 

Legoland Discovery Centre İstanbul Kafe
Legoland maceranızın sonunda ise eğlenceyi evde de devam ettirmek için Legoland mağazasının harika oyuncaklarından satın alabilirsiniz.

Legoland Discovery Centre İstanbul Mağaza / Shop

3 yaş altı çocukların ücrete tabii olmadığı Legoland Discovery Centre’da yetişkinler için bilet fiyatı 37.5 TL, çocuklar için ise kişi başı 30TL olarak belirlenmiş. Biletlerinizi online olarak alarak girişte öncelik kazanabilir, dilerseniz Legoland’e yıllık abone olarak sınırsız giriş hakkı, sürpriz fırsatlar ve kart sahiplerine özel avantajlardan yararlanabilirsiniz.

Legoland Discovery Centre İstanbul Miniland

Legoland Discovery Centre İstanbul Miniland