Mekan.com'un Severek Takip Ettiği Instagram Hesapları

mekan.com
4 Haziran 2015
2 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Yemeyi, içmeyi, pişirmeyi, gezmeyi ve keşfetmeyi çok seven mekan.com kullanıcılarıyla, bu işleri en az onlar kadar çok seven ve bizim de severek takip ettiğimiz Instagram kullanıcılarını paylaşmaktan mutluluk duyarız!

1. Burak Zafer Sırmaçekici
https://instagram.com/burakzafer/

Lokanta Armut’un sahibi ve aşçısı, genç (ve güzel) kızların sevgilisi, cheesecake’lerin efendisi, Burak Zafer Sırmaçekici! Ayda bir Mösyö Şokola ile brunch düzenliyorlar. Bu Haziran’daki de 14’ünde. Rezervasyonlar kapış kapış… Tavsiyemiz erken davranmanız; mazallah sonra çok üzülürsünüz. Bitti mi? Elbette bitmedi; Sayın Sırmaçekici instagram hesabı üzerinden arada sırada minnak yarışmalar yapıyor. Ödüller de ödül hani; ama yine de siz bilirsiniz.



2. Simay Yılmaz
https://instagram.com/simaylmz/ 

Keşfettiği her yeri, lezzetli olan her şeyi takipçileriyle paylaşıyor Simay Yılmaz. Bunları yaparken duyduğu mutluluğu öyle güzel paylaşıyor ki, size de bulaşmaması imkansız.



3. Pınar Ermete
https://instagram.com/pinarimsi/


Yediği içtiği ona, önerileri takipçilerine kalıyor. Her önerisinde ‘buraya kesin gitmeliyim!’, ‘bundan kesin yemeliyim!’ diyorsunuz. 



4. İnci Özay Hatipoğlu
https://instagram.com/sonmastori/


O, o kadar çok geziyor ki, fotoğraflarına baktıkça biz yoruluyoruz. Bitmeyen enerjisiyle, geziyor, yiyor, keşfediyor ve bizlerle paylaşıyor. Yeni lezzetler deneyip tariflerini paylaşmayı da ihmal etmiyor.



5. Gökçe Coşkun
https://instagram.com/zarpandit/


Açken takip edilmemesi gereken hesaplar listesi oluşturacak olsaydık 1. sıraya şüphesiz zarpandit’i koyardık. Bol bol çikolataya banmış tarifleriyle gözlerimizi şenlendirirken, midelerimizi de dile getiriyor. Yemeği sevdiğiniz kadar mutfağı da seviyorsanız; zarpandit hanımefendiyi takipleyin deriz.



6. Neşeli Gurme
https://instagram.com/neseligurme/


Profiline girdiğimizde kıskançlıktan nasıl çatlıyoruz, bir bilseniz! Yediği, çektiği her şeye özeniyor, mesai bitse de peşinden gitsek diye sandalyelerimizde bir o yana bir bu yana sallanıyoruz. Yemeği seviyorsanız gidin takip edin bizce.



7. Sağlık Canavarı
https://instagram.com/saglikcanavari/


Sağlıklı yaşam delisi bir canavar. Sağlığına ve kilosuna dikkat eden takipçilerine enfes tavsiyeler veriyor.



8. Eating Diaries
https://instagram.com/eating_diaries/


Keşiflerinde keşke bize de bir parça ayırsa diye iç geçirdiğimiz, hamilelerin takip etmesi sakıncalı bir hesap. 



9. Kaserol
https://instagram.com/kaserol


Burası Üsküdar’da bir mekan. Harika yemekleri, gördüğümüzde bile içimizi ferahlatan içecekleri, Şef İhsan Mersin’in sunumuyla birleşiyor ve ortaya yeme de yanında yat lezzetler çıkıyor. Hem enerjik hem lezzetli bu hesabı takip etmenizi; hatta takip etmekle kalmayıp mekanı ziyaret etmenizi şiddetle öneriyoruz.



10. Wandering Appetite
https://instagram.com/wanderingappetite


En güzel kahvaltı nerede yapılır, kahvenin hası nerede içilir, en minnoş tatlıları kim yapıyor merak ediyorsanız Wandering Appetite'ı mutlaka takip edin.



Bonus: Mekan.com
https://instagram.com/mekancom/

Yeni açılan mekanlar, şehir rotaları, tadım etkinlikleri, partiler ve çok daha fazlasından haberdar olmak için mekan.com'u takip edebilirsiniz.