Nisan Ayının Kaçırılmaması Gereken Konserleri

mekan.com
14 Mart 2016
2 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Baharı damarlarımızda hissedebileceğimiz Nisan ayında, birbirinden özel konserlerde eğlenceye doyacağız! İstanbul'da olan ve kaçırılmaması gereken bu özel konserleri sizler için derledik, programınıza eklemeyi unutmayın! :)

Ólöf Arnalds

Ólöf Arnalds, İzlanda'nın en özel seslerinden biri. Böyle özel sesleri ağırlayan Babylon Bomonti 6 Nisan Çarşamba akşamı da Olöf Arnalds'ı ağırlayacak. 

olöf arnalds istanbul konser
Foto Kaynak: olofarnalds.com

Istanbul x Berlin Ensemble @XJAZZ I

İstanbul ve Berlin Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde buluşuyor! Kabak & Lin Records ve XJAZZ'in direktörlüğünü üstlendiği, Sebastian Studnitzky'nin müzikal direktörlüğününde hayata geçen İstanbul x Berlin Ensemble iki ülkenin müziklerini tek bir konserde bir araya getirecek.

xjazz istanbul berlinFoto Kaynak: zorlucenterpsm.com

Enrico Macias

Enrico Macias, yoğun istek üzerine tekrar İstanbul'da! Geçen yılki konserini ilgiyle izleyenler bu seneki konserin biletlerini aldılar bile. Macias, 1967 yılından bugüne yaptığı önemli işler ile adını tarihe altın harflerle yazdırmayı başarmıştır. Enrico Macias konseri 14 Nisan günü Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleşecek.

Get Well Soon

The Notwist'ten sonra Almanya'nın dünyaya ihraç ettiği ikinci özel indie-folk rock grubu Get Well Soon, Konstantin Gropper önderliğinde, 22 Nisan günü Salon İKSV'de sahne alacak.

Luzern Senfoni Orkestrası

Sezonun öne çıkan konserlerinden biri olan James Gaffigan şefliğindeki Luzern Senfoni Orkestrası, 22 Nisan'da İş Sanat Kültür Merkezi'nde sevenleriyle buluşacak.

luzern senfoni orkestrasıFoto Kaynak: artspreview.net
 

Ibrahim Maalouf


Kendine özgü tarzıyla birçok türü kendine göre yorumlayan , trompetin usta ismi Ibrahim Maalouf, 'Red & Black Light' albümüyle ilk defa 23 Nisan'da Volkswagen Arena'da! 

Dino Merlin

Balkan dünyasının mega starı, Boşnak sanatçı Dino Merlin, uzun bir aradan sonra 23 Nisan'da Ora Arena'da!

Hey Douglas

70’li yılların şarkılarını kendine özel cila ile tekrar düzenleyen VEYasin, bu çalışmaları 'Hey Douglas' çatısında toplayıp dinleyicisi ile buluşturuyor. Hey Douglas 1 Nisan günü garajistanbul'da müzik severleri coşturacak.

Ane Brun

Ane Brun, Directions Tour kasamında, 1 Nisan'da Salon İKSV'de sevenleriyle buluşacak! 'Big In Japan' parçasıyla tanıdığımız Ane Brun, 2003 tarihli ilk albümünden sonra yayımladığı Temporary Dive (2005) albümüyle Norveç Grammy Ödülleri’nde 'En İyi Kadın Sanatçı' seçilmişti.

Xiu Xiu

Amerikalı avant-garde pop grubu Xiu Xiu, 6 Nisan'da Salon İKSV'de!