Nostaljik Tatlar

mekan.com
15 Haziran 2015
12 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Elinize bir paket ulaşsa ve içinden leblebi tozu, patlayan şeker, Cino, altın para çikolata, yumiyum, düdüklü şeker, mabel sakız, küp kolonya, şemsiye çikolata, Sulugöz, su fışkırtan yüzük, solotest, troll bebekler çıksa ne hissederdiniz? Muhtemelen yüzünüzde kocaman bir gülümseme olur, gözleriniz Sulugöz'den bağımsız yaşarırdı.

Dünyevi uğraşılarımızdan zaman bulamadığımız masum lezzetlere tekrar kavuşmanızı temenni eden Nostaljik Tatlar, "Size çocukluğunuzu geri getiremeyiz fakat o lezzetleri tekrar tattırabiliriz." hedefiyle yola çıkan genç bir ekip. 
Firmanın kurucusu 1987 doğumlu Ozan Temmuz Gürcanok o günleri özleyerek bu eğlenceli anları, çocukluğumuzun en unutulmaz detaylarını yeniden bizlerle buluşturan isim. 



Uzun zamandır popüler olan 80'ler 90'lar partilerinin vazgeçilmezi haline gelen marka, bizi aile büyüklerimizin verdiği harçlıklarla soluğu bakkalda aldığımız günlere götürüyor.
Bazen çocukluğumuzda okul arkadaşlarımızla paylaştığımız patlayan şekerin kokusunu, bazen içimize çektiğimizde boğazımızda kalan ama severek tükettiğimiz leblebi tozunu, bazen de sıkarak avucumuzda patlatmaktan zevk aldığımız rengarenk, küp şeklindeki kolonyalarla bizleri çok eskilere ışınlıyor, hafızlarımızdan silinmeyen detaylarla buluşmamızı sağlıyor.

Ürün yelpazesinde en çok Cino'nun rağbet gördüğünü söyleyen Gürcanok,  özellikle Yılbaşı, Anneler Günü, Sevgililer Günü gibi özel günlerde 
ve doğumgünlerinde ürünlerin daha çok rağbet gördüğünü söylüyor. 

Bugüne kadar 44 ile gönderim yapan firmadan dilediğiniz ürünü istediğiniz miktarlarda satın alarak siz de sevdiklerinize Nostaljik Tatlar yaşatabilirsiniz.