Pappa Cafe’de Oturup Evinizde Gibi Çay İçin

Keşfetmekle biter mi benim güzel şehrim İstanbul. :) Yine pek şirin bir noktayı anlatmak için geçtim bilgisayarımın başına. Pappa Cafe’yi çaylarını, lezzetlerini ve insana verdiği huzuru anlatıcam sizlere!

Aslında her şey, Kadıköy’de keyifle oturabileceğim bir yer önerisi istediğimde başlamıştı! Sağolsun zevkli arkadaşlarım bana bir sürü öneri sundular. İlk tercihimi ise Pappa Cafe yaptım, yollara çıktım. :) Moda’da yer alan Pappa Cafe, sanki kendini önce buldurmak istemiyor da siz çaba sarf ettikçe gösteriyor gibi kendini. :) İki katlı, şirin bir yer burası.



İçeride her daim güler yüzlü birisini bulabileceğiniz, sizi sıkan kimse olmadan keyifle çayınızı içebileceğiniz, fırından gelen kokularla ve tatlılarla aşk yaşayabileceğiniz ve zevkli şarkılar dinleyebileceğiniz bir yer burası. Eskiden kendi haline terk edilmiş bir noktayken, kurulan bir hayal onu bu günlere getirmiş. Müdavimleri de var elbet. Kahvesi, çayı, tatlısı derken size tüm günü burada sessiz sakin geçirtebilecek güce sahip. :)

Her gün değişen tatlılar, taze taze demlenen çay, nerede olursanız olun sizi yeniden davet edebilir. :) İnce cam bardaklarda gelen siyah çayı pek beğendim doğrusu. İçerideki eşyaların hepsi retro. Tabi sadece bu değil, camların kenarlarında bekleyen güzel kitaplar da var… Fincan çayın fiyatı: 5 TL, tatlıların fiyatı değişiyor, sohbet bol ve bedava. :)



Yolunuz Moda tarafına düşerse, mutlaka bir selam verin derim ben. :)