Sevgilisi Olmayanlar İçin 14 Şubat Eğlencesi: Belkıs Pera Efkar Night

mekan.com
8 Şubat 2016
4 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Bu Sevgililer Günü’nde yalnızsanız ve sevgilim yok diye üzülüyorsanız size bir güzel önerimiz var! Yalnızlığınızı bir kenara bırakın ve 14 Şubat Sevgililer Günü’ne farklı bir keyif katmak için dostlarınızla beraber en damar aşk ve ayrılık şarkıları eşliğinde, o güne özel farklı seçeneklerin de yer alacağı 13 Şubat Cumartesi akşamı Belkıs Pera’da gerçekleşecek Efkar Night’a katılın.

belkıs pera

Meşrutiyet Caddesi’nde yer alan, tarihi Şimal merdivenlerinin orta yerine yerleşmiş, tarih öncesi Saba Krallığı’nın kadın hükümdarı olan Belkıs’ın adını taşıyan Belkıs Pera, 13 Şubat Cumartesi akşamı yalnız olanlar ya da sevdikleriyle beraber felekten bir gece çalmak isteyenler için ‘Efkar Night’ eğlence gecesi ile en güzel alternatif olacak.
 
belkıs pera

Yüzyıllardan beri kozmopolit yapısı ve farklı kültürlerin mutfaklarının buluştuğu Pera bölgesinin değerini konseptleriyle birleştirerek klasik yemeklerin yeni pişirme teknikleri ve yeni tatlar ile yorumlanmasından oluşan Belkıs Pera’nın menüsünü de deneyimleme fırsatı bulacağınız gece eğlenceli ve lezzetli geçecek. Geceye Müslüm Gürses’ten Müzeyyen Senar’a, Tanju Okan’dan Sezen Aksu’ya, Ferdi Özbeğen’den Ajda Pekkan’a sevilen birçok sanatçının dillerden düşmeyen şarkıları eşlik edecek.

Eğer yalnızsanız ve eve kapanmak yerine eğlenmek istiyorsanız 'Sevgilisi Olmayanların 14 Şubat Sevgililer Günü Rehberi' yazımızı okuyabilir ve sonrasında harika saatler geçirebilirsiniz.