Shangri-La Bosphorus İlkbaharı Paskalya Bayramı İle Karşılıyor!

Shangri-La Bosphorus İstanbul,  İlkbaharı Paskalya Bayramı İle Karşılıyor!

Misafirlerine gösterdiği üstün özen ve kusursuz hizmeti Uzak Doğu zerafetiyle birleştiren Shangri-La Bosphorus, Paskalya Bayramı'nda özel bir pazar brunch'ı, akşamüstü çay saati ve çikolata tasarımları ile şahane bir lezzet şöleni sunuyor.

shangri la bosphorus paskalya

Şehrin En Keyifli Paskalya Brunch’ı 

Hafta sonu tüm sevdikleriyle doya doya kahvaltı keyfini yaşamayı sevenelere, dünya mutfağından seçkin örnekler ve zengin seçeneklerin yer aldığı IST TOO büfesi, klasik brunch'lara yeni bir soluk getiriyor.

İsteğe göre hazırlanan ıstakoz çeşitlerinden geleneksel kahvaltı lezzetlerine, kebaplardan kömür ateşinde pişirilen ekmek ve pide seçeneklerine kadar olduk geniş bir menü sunan IST TOO, 27 Mart Paskalya Şenliği’nde miniklere özel birçok eğlenceli aktivite sunacak. Paskalya kapsamında çocuk oyun alanında palyaço ve Paskalya tavşanı çocukları karşılarken, bir Paskalya geleneği olan yumurta avı ve yumurta boyama yarışması gibi aktiviteler de Paskalya tatilini keyfe dönüştürecek. Ailece neşeli bir gün vadeden Paskalya brunch büfesi, 27 Mart Pazar günü 12:00 ile 15:00 saatleri arasında kişi başı KDV dahil 195 TL. 0 - 6 yaş arası çocuklar için ücretsiz; 7 - 12 yaş arasındakilere ise %50 indirimli.

shangri la bosphorus paskalya

Akşamüstü Çay Saati’nin Paskalya Ruhuyla Buluşması

Lobby Lounge’da ise Paskalya coşkusunu tam anlamıyla yansıtan özel Akşamüstü Çay Saati boyunca sunulacak görkemli çikolata şöleni, iştah kabartacak. Karamel ve çikolata gibi birçok lezzetli aroma ile tatlandırılarak Executive Pastane Şefi Richard Vacher tarafından hazırlanan pasta ve atıştırmalıkların yer aldığı çay saati büfesi 14:30 – 18:30 arasında kişi başı KDV dahil 78 TL.

shangri la bosphorus paskalya

Executive Pastane Şefi Richard Vacher’den Eşsiz Paskalya Çikolataları

İlkbaharı neşeyle karşılamak için Şef Richard Vacher’in bir diğer sürprizi de tasarım çikolatalar. Paskalya ruhunu tam anlamıyla yansıtacak olan bu çikolatalar fındık, fıstık ve karamelize bademle zenginleştirilmiş sütlü, beyaz ve bitter çikolatalı olarak her damak zevkine hitap edecek. Bu eşsiz çikolatalar yumurta, balık, horoz, zil ve istiridye gibi birbirinden eğlenceli ve şık şekillerde sunulacak. Valrhona çikolatalarını kullanılarak hazırlanan Paskalya çikolataları 1 - 31 Mart arasında 45 ile 135 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunulacak.

shangri la bosphorus paskalya

Detaylı bilgi ve rezervasyon için 0212 275 8888’i arayabilirsiniz.