The Galliard Yepyeni Brasserie Konsepti ile Kışa Hazır

Etiler’in kendine özgü tarzıyla fark yaratan mekanlarından olan The Galliard, yeni konsepti ‘The Galliard Brasserie’ ile bu kışa bomba gibi giriyor. Batı Akdeniz mutfağının lezzetli tatlarını bizlerle buluşturan brasserie yemek ve eğlence hayatına yeni bir soluk getiriyor.

brasserrie Galliard

Galliard ‘fine dining’ konseptiyle Fransız, İtalyan ve İspanyol mutfağının eşsiz lezzetlerini sunarken girişte yer alan brasserie konsepti ile damak tadına önem veren misafirlerini öğlen ve akşam saatlerinde ağırlıyor. Yaratıcı Şef Turgut Ay önderliğinde benzersiz lezzetler sunan mekan konuklarına unutamayacakları deneyimler yaşatıyor.

sarma dolma brasserie Galliard

Şef Ay ve 15 kişilik mutfak ekibinin deneyimli mutfağından seçkin lezzetlerin bazıları şu şekilde; Kalamar Sote, Kuzu Kavurmalı Humus, Anasonlu Pancar "Carpaccio”, Linguini İspanyol Köfteleri, Cafe de Paris Bonfile, Etli Pazı Sarma ve The Galliard Burger.

kızartma hamur brasserie Galliard

Mekan ünlü mimar Murat Atabarut’un dekorasyonu ile dikkat çekerken Kezban Arca Batıbeki, Kemal Seyhan ve Nermin Er gibi sanatçıların eserleri restoranın dokusunu eşsiz hale getiriyor. The Galliard Brasserie ise Mimar Engin Özmen’in dinamik çizgileriyle göz dolduruyor.

mekan the galliard brasserie