Tunalı Hilmi Caddesi Rotası

mekan.com
27 Ekim 2014
5 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Kuğulu Park Restaurant Cafe: "Osmanlı Tava - Kuzu Şiş"

Ankara’nın Kavaklıdere mahallesinde bulunan Kuğulu Park, 1958 yılında Ankara Belediyesi tarafından oluşturulmuştur. İsmini kurulduğu yıllarda Viyana Belediyesi tarafından hediye edilen beyaz kuğulardan alır. Şehrin en sevilen sembollerinden biri ve sokak müzisyenlerinin uğrak yeri olan Kuğulu Park’ta, özellikle havanın güneşli olduğu hafta sonları, oturmak için boş bir bank bulmak oldukça zor.




Nusr-et Steak House: " Dana Eti - Burger - Kuzu Pirzola"

2010 yılında İstanbul Etiler'de Nusret Gökçe ve Mithat Erdem ortaklığı ile kurulmuş olan Nusr-Et Steak House ses getiren başarısının ardından Ocak 2013’de Ankara’da şubesini açtı. Şehit Ömer Sipahioğlu sokakta et severleri ağırlıyor.




Kalispera Ege Restoran:  "Balık - Karides"

Zengin menüsüyle sizi Ege’nin tatlarıyla buluşturan ve mavi beyaz konseptiyle gözlerinize hitap eden Kalispera Ege Restoran ayrıca salidan cumartesiye her gün canlı müzikle misafirlerini ağırlıyor.



Tunalı Balıkçısı: " Balık - Kalamar - Ahtapot"

Mersin, Hatay ve Samsun'da balıkçı tekneleriyle yakalanan taze balıklarıyla ve elliye kadar çeşitlenen mezeleriyle hizmet veren Tunalı Balıkçısı, renkli dekorasyonuyla oldukça keyifli bir yer.



Shades

Tunalı Hilmi Caddesi'nde bulunan bu müzik dükkanında aradığınız her şeyi bulabilirsiniz.




Köşebaşı: "Künefe"

Köşebaşı’da Orta Doğu ve Akdeniz mutfaklarından gelen lezzetlerle donatılan sofralar 1995’den beri boş kalmıyor. ZAGAT World’s Top Restaurant ve daha bir çok ödüle layık görülmüş olan Köşebaşı, özellikle Adana ve Tarsus yöresi et yemekleriyle meşhur.



C'viz Cafe Bistro: "Sakızlı Türk Kahvesi"
Tunalı Hilmi'nin en revaçta olan cafelerinden. Sakızlı Türk Kahvesi çok seviliyor.