Türk ve Orta Doğu Mutfaklarının Vazgeçilmez Lezzetleriyle Karşınızda Pide 9

1981 yılından beri Türk ve Orta Doğu mutfaklarının vazgeçilmez lezzetleriyle hizmette olan Pide 9, Kolej semtinde Libya caddesi üzerinde bulunuyor. Oldukça merkezi bir konuma sahip olması Pide 9‘un avantajlarından biri ama onu asıl öne çıkaran özelliği, serviste güler yüzlü; mutfakta marifetli olan çalışma ekibi. 



Taş fırında pişirilen açık ve kapalı pideler seçiminize göre kaşar peynirli, kıymalı, sucuklu, beyaz peynirli, mantarlı, tavuklu, kuş başılı olmak üzere sofranıza geliyor.




Dilerseniz ızgara menüleri de mevcut, ızgara köfte ve tavuk kanatta oldukça başarılılar. Yemeğinizin ardından servis edilen irmik helvası da güzel bir yemek sonrası sohbetinize tatlı bir hava katıyor. Pide 9’un pide fiyatları oldukça makul, fiyatlar 10 - 16TL arası değişiyor. Ayrıca menülerinde özel avantajlı seçenekleri de mevcut ve bu sayede oldukça doyurucu bir sofra için çok fazla para ödemenize gerek kalmıyor. 



İşkembe çorbasından lahmacuna, mantarlı kaşarlı pideden yoğurtlu Adana kebaba canınız ne isterse gidebileceğiniz güzel bir Türk/Orta Doğu mutfağı örneği olarak Pide9  haftanın her günü 10.00 – 21.45 saatleri arası hizmet veriyor.