Ve Pişi Moda'ya Geldi!

mekan.com
15 Nisan 2016
382 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Özgür ve Özge Peştimalci kardeşlerin, anneannelerinin mutfağından alışık oldukları, ekmek hamuru kızartması pişiyi Beşiktaş’ta açtıkları Pişi Breakfast & Burger'a taşımalarıyla başlayan serüven Moda’da devam ediyor. 



Samsunlu bir aileden gelen iki kardeş, 5 yıl önce Beşiktaş’ta açtıkları Pişi Breakfast & Burger’la öyle sevildiler ki, Kadıköy’ün kahvaltı konusunda en büyük eksiği pişiyi Moda’ya taşıdılar. Yeni albüm hazırlığında olan Direct - T grubunun davulcusu Özgür Peştimalci, zaten mutfakta vakit geçirmekten hep çok keyif aldığından ve kendi işlerini yapma arzusunda olduklarından dolayı böyle bir mekan açtıklarını belirtiyor. Ev ortamındaki samimiyetle, Beşiktaş’ın meşhur kahvaltıcılar sokağının yeni yeni keşfedilmeye başlandığı zamanlarda hizmete açılan Pişi Breakfast & Burger, kısa sürede en gözde kahvaltıcılar arasında yerini almayı başardı. Hem hizmet kalitesi hem de mekanın sıcaklığı müdavimleri için Pişi Breakfast & Burger’ı vazgeçilmez kılmayı da bildi. 



Moda kahvaltıcıları arasında büyük eksikliği hissedilen pişiyi, farklı seçeneklerle Anadolu Yakası’na getiren Pişi Breakfast & Burger’da tüm ürünler günlük olarak alınıp, servis ediliyor. Bu da Pişi’yi tercih sebebi olarak ön plana çıkarıyor. Antep salçası ile yaptıkları acuka ve Beşiktaş’taki bulunan ürün ile aynısı sunulan peynir, pişi ile mükemmel bir uyum sağlıyor. Bunlar, mekanın en çok tercih edilen Pişi Tabağı’nda, kurutulmuş domates ve söğüş ile birlikte servis ediliyor. 



Pişi için de alternatif bol. Beyaz peynirli, kaşarlı, salamlı, sucuklu, sosisli, mantarlı, kıymalı ve de çikolatalı seçeneklerden istediğinizle kahvaltınızı oluşturabiliyorsunuz. Kasap sucuğundan yapılan sucuklu yumurta da ortaya iyi gidiyor. Kendi tarifleriyle hazırladıkları burgerler ise en az kahvaltıları kadar revaçta.



Hem kapalı hem de açık alanı oldukça ferah olan Pişi, renkli atmosferiyle Moda’da da kısa sürede en çok tercih edilenlerden olmayı başarmış. Lezzetleri ile olduğu kadar ortamı ile de dikkat çeken Pişi’nin sahanlardan yapılmış aydınlatma sistemi ise misafirlerin en çok hoşuna giden detaylardan. 



Şimdilerde kahvaltı mekanları arasında marka olmuş olan Pişi’nin sahipleri Özgür ve Özge Peştimalci kardeşler gülümseyerek, 5 yıl önce ilk zamanların büyük heyecanları ve acemiliklerinden dolayı, onlara hoşgörü gösteren ve bugünlere gelmelerini sağlayan tüm misafirlerine sonsuz teşekkür ediyorlar.