Yaz Geceleri İçin İstanbul'daki En İyi Barlar

Şu bunaltıcı İstanbul günlerinde, eğlence güneş battıktan sonra başlıyor! Peki İstanbul'da güneşi batırdıktan sonra nerelere gidilir; keyifli yaz akşamlarının tüm ipuçları bu mekanlarda!

Frankie

Açıldığından beri dopdolu olan Frankie partileriyle ünlü bir mekan. En müthiş özelliği de çatısının açılıyor olması. Rom ile yapılan kokteylleri 30-40 TL arası dağişiyor. Öğlen 12:00'dan gece 02:00'a kadar açık.

Fotoğraf Kaynak: http://www.frankieistanbul.com/

Hilton Parksa Cloud 7 Bar

Sabah, öğle ve akşam açık büfe ya da a'la carte sevis veren mekanda fırınlanmış armutu mutlaka deneyin deriz. İçeceklerden çilekli, fesleğenli martini kokteyli deneyebilirsiniz; fiyatı 30 TL.

Fotoğraf Kaynak: www.milliyet.com.tr

Ulus 29

İki köprüyü de gören enfes bir Boğaz manzarasının keyfini yaz boyunca açık olan terasta sürebilirsiniz. Ulus 29'un sürpriz kokteylleri 35 TL. Her gece 18:30'dan itibaren eğlence başlıyor.

Fotoğraf Kaynak: www.ulus29.com

Biber Bar

Yaz aylarının en trendlerinden olan mekan Nişantaşı'nı eğlenceye doyuruyor diyebiliriz. DJ performanlları çok konuşulsa da inanılmaz kokteylleriyle de övgüyü hakediyor. Passion ve yaban mersiniyle yapılan Niki kokteyli 35 TL.


Fotoğraf Kaynak: http://www.biberbar.com/

Lucca

Asya mutfağının en hoş örneklerini tadabileceğiniz mekanda ayda bir akşamüstü partileri düzenleniyor. Satsuma kokteyli 30 TL. Haftanın 6 günü 10:00 - 02:00 ve Pazartesi 12:00 - 02:00 arası hizmet veriyorlar.

Fotoğraf Kaynak: www.gezimatik.com

Rehab İstanbul

Dekorasyonuyla tam bir yazlık mekan olan Rehab'da neon lambalar ve posterlerle oldukça ferah bir hava yakalanmış. Hafta içi giriş ücretsiz olsa da hafta sonları 35 TL. Rehab summer kokteyli 40 TL.

Fotoğraf Kaynak: www.rehabistanbul.com

Zelda Zonk

Gradiva Otel'in en üst katında bulunan Zelda Zonk'un menüsü füzyon yemeklerden oluşuyor. Her gün 19:00 - 04:00 arası açık olan mekan 23:00'dan sonra kulübe dönüyor.

Fotoğraf Kaynak: www.gradivahotels.com

Summit Bar

Çok geniş bir içki menüsü olan Summit Bar'da tüm dünyadan koleksiyonlar bulunuyor. En popüler kokteyllerinden Sky Spice 40 TL. İçinde tekila ve muz likörü bulunuyor. Mekan 18:30 - 02:00 arası açık.

Fotoğraf Kaynak: conradhotels3.hilton.com

Zoe Teras

Zoe Teras'ta İstanbul ayaklarınız altında! Tarihi Yarımada, Kız Kulesi, Topkapı Sarayı manzarasında yemek yiyebilir; hafta sonları da çılgınca dans edebilirsiniz. Fiks menüleri 55 ile 90 TL arasında değişiyor.

Fotoğraf Kaynak: www.taksimmekan.com