Yepyeni Menüsüyle Lacivert Restaurant

mekan.com
16 Eylül 2015
6 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Boğaz’ın en iyi restoranlarından biri olan Lacivert, sonbahara özel lezzetlerini de ekleyerek menüsünü yeniledi!

Bizi mavinin en güzel tonlarıyla buluşturan Lacivert Restaurant, yeni menüsüyle misafirlerine ekstra lezzet şöleni yaşatıyor. Her türden damağa hitap eden bu enfes lezzetlerin yaratıcıları Lacivert’in Executive Şefi Hüseyin Ceylan ve ekibi.

lacivert restaurant

Keyifli bir başlangıç için taze fırın patates eşliğinde sunulan "Galiçya Usulü Ahtapot" ve "Bandırma Lor Peynirli Kabak Çiçeği Kızartma" iyi bir tercih olacaktır.

Ana yemekte ise anasonlu havuç ve fırında pişirilmiş kırmızı pancar püreleri eşliğinde servis edilen "Izgarada Pişirilmiş Lagos Balığı Yanında Rezene" oldukça dikkat çekerken "Karabiga Karidesi ve Taze Dere Otlu Bayrampaşa Enginar Salatası" farklı tatlar keşfetmenizi sağlayabilir.

lacivert restaurant ızgara balık

İnsan "daha lezzetli ne yiyebilirim?" diye düşünürken masaya gelen "Beyaz Çikolata Çorbası" ve yanındaki orman meyveleri fazlasıyla baştan çıkarıcı olabilir!

Size tavsiyemiz bayramda sevdiklerinizle birlikte Lacivert'e keyifli bir akşam yemeğine gitmeniz. Lezzetten ve muhabbetten saatlerin nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız.

lacivert restaurant