2015 Yılbaşı Parti Mekanları

mekan.com
5 Aralık 2014
2 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
EELENCE
Yılbaşı gecesi 90’lar havası yaşamak isteyen, sabaha kadar dans etmek isteyenlere tam tamına hitap eden mekanın giriş ücreti Aralık’ın ikinci haftası belli olacak.



CHANTA
Popüler Türkçe parçalar, R&B partileri, DJ performansları ve Chanta Show Team ile yılbaşı gecesi eğlenceye doymak isteyenler Chanta’da eğlenebilirler.



NOMADS
Lübnan mutfağına meraklıysanız Nomads tam size göre. Kişi başı fiyat 650 TL. 10 kişilik gruplara yüzde 10 indirim var.



45’LİK
Bu sene nostalji senesi olsun. Nostaljik bir mekanda nostaljik şarkılarla yeni yılı karşılayalım diyorsanız 45’lik bu isteklerinizi yerine getirmek için sizleri bekliyor.



ANJELIQUE
DJ Mert Eser, DJ Doğuş Cihan ve DJ Yaman S’nin çalacağı gecede menüde balkabağı çorbağı, sakız kabağına sarılı portakal ve rezeneli levrek fileto, ballı tarçın glazeli ördek göğsü menüdeki lezzetler arasında.



360 ISTANBUL
Yılbaşı gecesi hem lezzetli yemek yemek, hem eğlencenin doruklarını yaşamak, hem de dans etmek istiyor, restoran, bar, kulüp havasını aynı anda yaşayacağım diyorsanız 360 Istanbul tam size göre. Kişi başı fiyatlar 290-480 TL arası değişiyor.
 


TEKTEKÇİ
Beyoğlu, Bebek ve Büyükada’daki şubelerinin hepsinde kutlama yapacak olan mekan Yeni yıla tek’lerle giriyor. DJ performanslarının olacağı mekan, 12’den sonra tercih edilebilir.



HİTT PERA
Asmalımescit’in en popüler mekanlarından olan Hitt Pera, bütün yılın en hit parçalarınının yanı sıra eski şarkılardan da oluşan bir playlist hazırlayan DJ Mert Can’ın sürpriz konukları da olacak. Kişi başı giriş 50 TL, ilk içki bedava.
 


FRANKIE
İstanbul manzarası, keyifli ambiyansı ve birbirinden eşsiz lezzetleriyle yılbaşı gecesi Yunan asıllı şef Symeon Triantafyllou’nun hazırladığı özel yılbaşı menüsüyle misafirlerini ağırlayacak. Yemek sonrası canlı müzik ve ilerleyen saatlerde parti sizler bekliyor olacak. Kişi başı fiyat 700 TL.