2016 İF İstanbul Bağımsız Filmler Festivali Mekanları

mekan.com
17 Şubat 2016
3 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
15.'si düzenlenen İF İstanbul Bağımsız Filmler Festivali, bu yıl da birbirinden özel filmlerle 18 - 28 Şubat tarihleri arasında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Film gösterimlerinin yanı sıra söyleşilerin, atölyelerin ve partilerin de gerçekleşeceği festival, İstanbul’un çok özel mekanlarında film severleri ağırlayacak. 

Fotoğraf Kaynak: filmloverss.com

Film gösterimleri bu yıl az salonda gösteriliyor olsa da, dolu dolu bir program hazırlanmış. İF 2016 filmlerini Beyoğlu Fitaş 4, Cinemaximum City’s Nişantaşı 3 - 7, Cinemaximum Kanyon ve Cinemaximum Budak (CKM) salonlarında izleyebilirsiniz. 



Söyleşilerin ev sahibi Depo olurken, atölye çalışmaları Salt Galata, Atölye İstanbul ve BAU Galata VR First Lab’da gerçekleşecek. Partiler ise İstanbul’un en gözde konser mekanı Babylon’da olacak.


Fotoğraf Kaynak: ifistanbul.com

Bir notla yazımızı sonladıralım. Biletleri tükenen ''Aşk 3D'', ''Ceset'', ''Kedi'', ''Naciye'' ve ''Tekerleme'' filmlerine yoğun ilgi nedeniyle ek gösterimler kondu. Festival kitapçığını ve programı sinemaların gişelerinden edinebilir, ayrıntılı bilgi için İF İstanbul Bağımsız Filmler Festivali sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Diğer vizyon filmleri için Cinemaximum indirimli biletlerinizi firsatbufirsat.com'dan alabileceğiniz unutmayın!

İyi seyirler.