2016 Yılbaşı Partileri

mekan.com
17 Aralık 2015
4 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Yılbaşı gecesi pek çok mekanda ünlü şarkıcılar ve DJ’ler eşliğinde harika partiler düzenlenecek. Yılbaşı programınızı hala yapmadıysanız sizin için hazırladığımız listemize bir gözatın deriz.


Fotoğraf Kaynak: pguild.com

‘’Ne varsa eskilerde var’’ diyorsanız Babylon Bomonti, sizi yılbaşı gecesi ‘’Oldies But Goldies Yılbaşı Partisi’’ne bekliyor.


Fotoğraf Kaynak: squarespace.com

Şarkıları dillere pelesenk olmuş, başarılı pop sanatçısı Yalın, yeni yıla Conrad İstanbul Balo Salonu’ndaki yeni yıl partisi ve harika bir konserle merhaba diyecek.

Fotoğraf Kaynak: halkalikultursanat.com

Unutulmaz parçaların mimarı, efsane grup MFÖ, bu yılbaşı Suada Club - GS Adası’nda sizlerle birlikte olacak.

Fotoğraf Kaynak: mfo.com.tr

Milyonların kalbini fethetmiş güzel şarkıcı Bengü, yeni yılı Hilton Convention Hall 1’de sevenleriyle karşılamaya hazırlanıyor.

Fotoğraf Kaynak: sozcu.com.tr

Pop müziğin kraliçesi Demet Akalın ve Dj Suat Ateşdağlı ile süper bir geceye hazır mısınız? İkili, yılbaşı gecesi Afro Club The Exclusive’de sizleri eğlenceye doyuracak. Yerinizi ayırtmayı unutmayın.

Fotoğraf Kaynak: makyajnasilyapilir.net

Her şarkıları olay, her şarkıları müthiş, yılların eskitemediği grup Yeni Türkü, efsaneleşmiş şarkılarıyla yılbaşı gecesi Jolly Joker’de. 

Fotoğraf Kaynak: ajans.ciu.edu.tr

Boğazın en güzel noktalarından birine konumlanmış olan Çubuklu Hayal Kahvesi, bu yılbaşı enfes yorumuyla Mehmet Erdem’i konuk ediyor. 

Fotoğraf Kaynak: sanatonline.net

Eğlenceli bir yılbaşı diliyoruz.