2017'yi Grand Tarabya'da Karşılamanın Keyfi Bir Başka!

Lezzet ve sınırsız eğlenceyle, İstanbul’un en özel adreslerinden Grand Tarabya’da unutulmaz anlara imza atarak 2017’ye merhaba demeye ne dersiniz? Yılbaşı gecesi için henüz plan yapmadıysanız Grand Tarabya’nın keyif dolu programı sizi cezbedebilir.

Grand-Tarabya

Marinanın hemen yanı başında, Boğaz’ın tüm güzelliklerini izleyeceğiniz Limani’deki yılbaşı programında Tarabya şeflerinin bu özel gece için hazırladığı yaratıcı lezzetlere Gülcan Altan ve orkestrasının muhteşem performansı eşlik ediyor. Saat 21:00’da başlayan program, saat 02:30’a kadar devam edecek. Geceyi otelde geçirmek ve 2017’nin ilk gününe büyüleyici bir atmosferde, Tarabya’nın şairane panaromasına sahip odalarında uyanmak ve muhteşem bir brunch’la güne devam etmek isteyenler için Limani yılbaşı konaklama paketi de bulunuyor. Limani’nin yılbaşı menüsünde ise Karides Marine, Humuslu Pastırma Cipsi, Yaprak Sarma, Girit Ezme, Muhammara gibi zengin mezelerin yanı sıra Ahtapot Izgara, Nar Sorbe Alaska, Levrek Izgara, Ayva ve Balkabağı Tatlısı, Ekmek Kadayıfı gibi lezzetler yer alıyor.

Grand-Tarabya

Her Cuma Caz geceleriyle İstanbul akşamlarını keyfe doyuran The Grand Tarabya’nın ikinci katında bulunan Diba Bar’daki yılbaşı programında ise yerli ve yabancı parçaları modern dinamik bir üslupla yeniden yorumlayan Purple Hand Band sahne alıyor. Denizin içinde gibi hissedeceğiniz büyüleyici manzarada yılbaşı gecesinin ritmini artıracak parçalara Tarabya şeflerinin hazırladığı lezzetli ikramlar ve sınırsız yerli içecek eşlik ediyor. Diba Bar’daki eğlencenin ardından yine Tarabya’nın muhteşem manzarası ve brunchıyla güne başlamak isteyenler için Diba Bar Konaklamalı yılbaşı paketi bulunuyor.