2018'in En Popüler Festivalleri

Her yıl düzenlenen pop, caz, rock, metal, yiyecek-içecek ve daha birçok festival düzenleniyor. Biz de 2018 yılının en dikkat çeken birbirinden eğlenceli ve lezzetli festivalleri sizler için araştırıp yazalım istedik. Gelenek haline gelmiş olan festivaller, ilk defa düzenlen ama şimdiden akıllarda yer etmiş olan festivaller ve daha fazlası yazımızda!


Electronica Festival Istanbul 2018


Türkiye’nin en büyük elektronik müzik festivali olan Electronica Festival’de Adana Twins, BOg, Carrot Green, Chaim, Denis Horvat, Extrawelt live, Fideles, Giorgia Angiuli live, Hyenah, Ilario Alicante, Jacob Groening gibi isimler yer alacak. Türkiye’den de Ali Efe Dinç, Alican, Batur, Birol Giray 'Beegee', Discolog, Efe Kantel, Ferhat Albayrak katılacak. Electronica Festivel 28-29 Temmuz tarihlerinde Kafes’te gerçekleşecek.

Kaynak: www.instagram.com/electronicafestival/

Diynamic Festival


Ektronik müzik severler bu yaz müziğe doyacak! Solomun’un ön plana çıktığı Diynamic Festival 4 Ağustos’ta ikinci kez müzik severlerle buluşacak. Solomun’un yanında Adriatique,
Kollektiv Turmstrasse, HOSH, Magdalena, Johannes Brecht live, Karmon, Undercatt, Lehar
Musumeci, Andy Bros ve Magit Cacoon Diynamic Festival’de sahne alacak.

Kaynak: http://www.diynamic.com

Istanbul Cocktail Festival


İkincisi düzenlenecek olan Istanbul Cocktail Festival, 12-13 Mayıs’ta şehrin en sevilen festival mekanı olan Life Park’ta gerçekleşecek. Etkinliğe İstanbul’un en iyi kokteyl yapan mekanlarının haricinde yetenekli barmenler ve ünlü sanatçılar da katılacak.


Kaynak: www.facebook.com/pg/CocktailFestival

Big Boyz Festival


Kemer Country’de ikincisi düzenlenecek olan Big Boyz Festival, bir hobi ve aktivite festivali. 5-6 Mayıs’ta gerçekleşecek olan festivalde workshop’lar, konserler, süper otomobiller, dj performansları ve çok daha fazlası olacak.

Kaynak: www.instagram.com/BigBoyzFestival/

Uluslararası İstanbul Çay Festivali


5-6 Mayıs’ta santralistanbul’da gerçekleşecek olan Uluslararası İstanbul Çay Festivali çay severlerin ilgi odağı olacak! Müzik ziyafeti eşliğinde Türk çayı, dünya çayları, çeşitli workshop’lar, çaylı lezzetler, konserler ve çok daha fazlası bu festivalde!

Kaynak: www.istanbulteafestival.com

25. İstanbul Caz Festivali


Artık gelenekselleşmiş olan, her yıl iple çektiğimiz İstanbul Caz Festivali 25. yılına hazırlanıyor! 26 Haziran - 17 Temmuz arasında Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi, Zorlu PSM, Beykoz Kundura, Esma Sultan Yalısı, KüçükÇiftlik Park ve Sakıp Sabancı Müzesi gibi çeşitli mekanlarda gerçekleşecek.

Kaynak: ​www.facebook.com/istanbulcazfestivali