4 yıldır Fırsat Sektöründe Emin Adımlarla İlerleyen Fırsat Bu Fırsat, Erikli Su’nun Sahibi Hasan Aslanoba'dan 1 Milyon Dolar Yatırım Aldı!


Fırsat sektörünün öncü oyuncularından olan Fırsat Bu Fırsat, fırsat sektöründe göstermiş olduğu büyüme ve başarıyı, işletmeleri internete taşımayı hedefleyen lokal bir platform olma yolunda da sürdürüyor.


Rekabetin çok fazla olduğu fırsat sektöründe, kurulduğu ilk günden itibaren yatırım almadan kârlı bir şekilde 3 yıldır operasyonlarını sürdüren Fırsat Bu Fırsat, büyümesine ivme katması için sektörümüzün başarılı ve dinamik melek yatırımcısı Hasan Aslanoba’dan 1 milyon dolar yatırım aldı. Erikli Su gibi lokal operasyon gerektiren dev bir şirketi senelerce başarı ile yönetmiş olan Hasan Aslanoba, yaptığı yatırım kadar, tecrübe aktarımları ile de Fırsat Bu Fırsat’a büyük katkılar sağlayacak.


3 yıl önce Silikon Vadisi’nde bilişim sektöründe çalışan Oğuz Arslan ve Reyhan Çepik tarafından hayata geçirilen proje, Tiger Global’in bünyesindeki Yonja Media’nın da ortaklığı ile kısa sürede Fırsat Bu Fırsat A.Ş. olarak şirketleşti. Kurulduğu ilk günden itibaren lokal işletmelere online çözümler sunmayı hedefleyen şirket, pazara çok farklı bir şekilde giriş yaptı. Önceleri sadece fırsatların bir arada olduğu bir site iken, şu anda fırsatların haricinde 70 bin mekanın profil sayfasının, mekanlar hakkında binlerce yorumun, resmin ve bilginin olduğu lokal bir platform olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 2 milyonu aşkın üyesi olan Fırsat Bu Fırsat, aldığı yatırımla beraber işletmelerine ve kullanıcılarına sunmuş olduğu lokal çözümleri geliştiriyor ve arttırıyor olacak.