A Plus Spor, Form Ve Sağlık: Hepsi Ve Çok Daha Fazlası Şimdi Aida PT'de!

mekan.com
16 Aralık 2016
34 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Sektördeki 6 yıllık tecrübesiyle, yepyeni mekanında A Plus bir hizmet sunmaya başlayan Aida PT Studio, kişiye özel programları, formunuzu korumanız için sunduğu alternatifler ve bir club olma yolundaki kaliteli çizgisiyle İstanbul’un nadide mekanı olmaya geliyor!

AidaPT-Spor

Dilek Karaburçak, Evren Karaburçak ve Özge Kandil Yalçın’ın ortaklığıyla hayata geçen Aida PT Studio, iş ve yaşam merkezi olan Maslak’ta Mashattan Plaza’nın hemen yanıbaşında bulunuyor. Ayrıca Polaris Plaza, Doğuş Holding ve Maslak 42’ye yürüme mesafesinde yakın. Yoğun çalışma temposundan ve trafiğin yarattığı zamansızlıktan şikayet edenlerin tüm bahaneleri Aida’nın yeni konumuyla ortadan kalkıyor. Başkalarının antrenmanından ve sesinden rahatsız olmadan, randevu sistemiyle yalnızca size ayrılmış süreler içinde değerlendirebileceğiniz Aida PT, aynı anda maksimum 10 kişi ağırlayabiliyor ve en ideal sayıyı ise 5 ile tutuyor. 

AidaPT-Spor

Aida PT’de Pilates başta olmak üzere fonksiyonel antrenman ve kick boks gibi Uzakdoğu sporları dersleri alabiliyorsunuz. Eğer özel bir diyetisyeniniz yoksa, bünyesindeki sağlıklı beslenme uzmanı ile paralel çalışarak sizlere en uygun programlar hazırlanıyor. Sunulan farklı paketlerin bazılarını birleştirme şansı da tanıyan Aida PT’de zengin malzeme ve tüm bedeninizi çalıştırabileceğiniz alternatifli bölümler yer alıyor. Aletli pilates için oldukça aydınlık bir odada hizmet veren Aida’nın alt katında fonksiyonel çalışabileceğiniz büyük bir salon bulunuyor. Endüstriyel bir formda tasarlanan mekan, modern çizgileriyle de dikkat çekiyor.

Aida-PT-Spor-Pilates

Aida PT, Gayrettepe Biz Cevahir Hotel içerisinde pilates dersleri veren, ıslak alan ve masaj hizmetleri sunan Aida Wellness Club’ın da kardeş mekanı. Her iki mekandan birini kullandığınızda diğerinde indirim şansınız da mevcut. Aida Wellness Club’ın daha geniş hedef kitlesi olsa da, Aida PT tamamen A Plus’a hitap ediyor. 

Aida-PT-Spor

Siz de sağlıklı, güçlü ve formda bir vücuda, A Plus bir hizmetle kavuşmak istiyorsanız Aida PT Maslak’taki stüdyosunda sizleri bekliyor. Denge, koordinasyon ve kuvvet eğitimleriyle kişiyi günlük hayata hazırlayan mekan hafta içi her gün saat 08:00 - 22:00 saatleri arasında konuklarına kapılarını açık tutuyor.

Aida PT Studio'da ​10 Seanslık Reformer Pilates veya Functional Workout Eğitimi Fırsatı ►