Ada'da mı Evlensek?

Wedding Madding Ailesi’nden herkese merhaba!

Hafta sonu Ada’da da çok güzel vakit geçirdik ve tabi ki boş durmadık. Hazır bu kadar yol gelmişken Aya Nikola Butik Otel’e de bir uğrayalım, bilgi alalım dedik. Şansımıza da çok güzel bir düğün varmış, evlenen çiftimize de mutluluklar diliyoruz buradan :) 

Aya Nikola Butik Otel kendi özel plajı olan, denize sıfır, Adalar iskelesinden yürüyerek 25 dakika, faytonla 10 dakika uzaklıkta bir butik otel. Kapıdan girdikten sonra yeşillikler arasında taş merdivenlerden iniyorsunuz. Önünüz mis gibi deniz ve Sedef Adası manzarası. Sağınız, solunuz, arkanız ise yemyeşil, meyve ağaçları ile dolu.

Bu otelin toplamda 11 odası var ve 25 kişiyi ağırlayabiliyor. 30-40 kişilik kapalı bir salonu var ama onun dışında 2 set halinde açık mekanı mevcut.  Normalde şezlongların olduğu yerde kilise düzeni, denize sıfır nikah ve kokteyl yapılırken; üst katta 300 kişiye kadar yemekli organizasyon yapılabiliyor. Magazin detayı vermek gerekirse Gamze Özçelik’in burada evlendiği söylenebilir.

Tekne ile misafirlerinizi yanaştırmak mümkün. Gelgit olsa bile yan tarafta Adalar Belediyesi’nin iskelesi var ve orayı kullanma şansınız mevcut. Davetler için yemekler otel bünyesinde yapılmıyor, anlaşmalı çalışılan catering firması var. Bunun dışında her otel gibi süsleme, dj gibi konularda destek almanız gerekecek yine anlaşmalı firmalardan.

Davetleriniz için oteli kapatmanız gerekiyor ve bunun için de belli bir ücret tahsis ediliyor ve bunun %50’si anlaşma esnasında alınıyor.

Hazır yaz gelmişken ve yolunuz bu sıcaklarda Ada’ya düşmüşken siz de bizim gibi uğrayabilir ve rezervasyon yaptırırsanız akşam yemeğinizi burada yiyebilirsiniz!

Şimdiden iyi eğlenceler!

Sevgiyle kalın!