Akaretler'de Cıvıl Cıvıl Yeni Bir Mekan: Beerhall

mekan.com
3 Ağustos 2016
5 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Son yılların en popüler semtlerinden olan Akaretler’de cıvıl cıvıl şahane bir mekan daha açıldı. Kendini butik birahanelerin ‘Yeni Sürümü’ olarak tanımlayan Beerhall yaklaşık 9 ay önce Beşiktaş'ta kapılarını açtı. 

Beerhall-Akaretler-Bira-Sosisli

Sokak partisi havasının içeriye taşındığı BeerHall'da yemeye, içmeye, eğlenceye doyum olmuyor. Bugs Bunnie'nin burgerlerini, The Mexican'ın tacolarını, Fries'ın patateslerini, Oh My Dog'un sosislilerini envai çeşit birayla sunan mekan, renkli dekoru ve rahat atmosferiyle gençlerin yeni buluşma noktası. Self servis olan Beerhall, sosyalleşmek, kaliteli ve her tarzdan müzik dinlemek isteyenler için de oldukça ideal.

Beerhall-Akaretler-Sosisli-Bira

Zengin bir bira menüsüne sahip olan Beerhall'de, Türkiye’de bulunabilen tüm bira çeşitlerini deneyimleyebiliyorsunuz. Aynı zamanda birbirinden özel bu biraları konsept olarak hazırlanan sokak lezzetleriyle buluşturabiliyorsunuz. Mekanın Akaretler’de olması aklınıza ''Pahalı mı?'' sorusunu getirebilir. Beerhall gerek konumuna gerekse ambiyansına göre oldukça uygun fiyatlı bir menüye sahip. Beşiktaş’a yolunuz düştüğünde Beerhall’e mutlaka uğrayın. Fakat hatırlatalım hafta sonları biraz kalabalık oluyor, bilginize ;)