Alaçatı’daki Antikacı ve Tasarım Dükkanları

Alaçatı’daki harika tatiliniz biterken “veda ediyorum” diye üzülmeyin, gördükçe Alaçatı’yı yeniden yaşayacağınız antika ve ikinci el ürünler ile tasarım eşyaların satıldığı pek çok şirin dükkan hatıralarınızda yer etmek için sizleri bekliyor. Hem kendinize hem de sevdiklerinize Alaçatı’nın bu şirin dükkanlarından hatıra ürünler alabilirsiniz.

Kuş Kafesi

Nostaljik atmosferi eşliğinde ‘kuşlarımız’ olarak adlandırdıkları antika mobilyalarını, özgürlüğün simgesi olan kuş desenli seramiklerini ve duvarları dolduran sanat eserlerini, hoş sohbet ve kahve eşliğinde sunan Hacı Memiş’in şirin bir dükkanıdır Kuş Kafesi.



Evvel Zaman

İçinde pek çok antika eşyaların, plakların, çeşit çeşit desenli fincan ve emaye kapların, teneke oyuncakların bulunduğu Evvel Zaman’da şüphesiz saatlerce vaktinizi harcayacaksınız.



Be-Dest

Şirin emayelerinden fincanlara, ahşap mobilyalardan fotoğraflara kadar pek çok çeşit ve renklerde bayılacağınız eşyalar bulunan bir diğer dükkan ile karşınızdayız şimdi: Be-Dest. Sahibi Destina Hanım, yıllarca evinde biriktirdiği kitapları, tasarım ve antika eşyaları ile eski fotoğrafları bu şirin dükkanında misafirlerine sunuyor.



Eskiden

Gözlerinizi alamayacağınız antika ve ikinci el ürünleri ile sizi sizden alacak Eskiden’e yolunuz mutlaka düşmeli. İçeri adımınızı attığınızda zamanda yolculuk yapıp geçmişe gittiğinizi hissedeceğiniz bu dükkanda kendinize ve sevdiklerinize güzel antika eşyalar bakabilirsiniz. 



Sapa Da Tilla

Çeşit çeşit, farklı renk ve desenlerde hediyelik eşya bulabileceğiniz Sapa Da Tilla, Alaçatı’nın bilinen tasarım dükkanlarından. Burada farklı modellerde kıyafetler bulabilmeniz de mümkün.



Rue 1387

Adını gazete yazarlarından sıkça duymuş olabileceğimiz bir mekan burası: Rue 1387. Çeşitli ülkelerden toplanmış tasarım ürünlerinin satıldığı Rue 1387’e uğradığınızda Paris’ten getirdikleri güzel bir ürünü kendinize hediye olarak almak isteyebilirsiniz. 



Bazen

Evinizi süslemek için farklı dekorasyonlarda süs eşyalarına, çeşitli modellerde kolyelere, bileklere ve farklı bir havası olan kıyafetlere bakıp satın alabileceğiniz Bazen, yolunuzun düşmesi gereken bir diğer tasarım dükkanı.



Sign In Store

Kendine özgü tasarımları ile çeşit çeşit kıyafetler, çantalar, bileklikler, yüzük ve şapkalar bulabileceğiniz Sign In Store, dizilerde de yerini almış oldukça nezih bir tasarım dükkanı. İçeri girdiğinizde mekanın dekorasyonunu da oldukça beğeneceksiniz.