Ankara'da Düğün: Hotel İçkale

Düğün sezonu açıldı, doğal olarak düğün yapmak istediğimiz mekanlar ile ilgili de bizleri bir telaş aldı. Günümüz şartlarını düşündüğümüz zaman, bu denli organizasyonların yüklü bütçelerini sadece tek bir gece için sırtlamak çok lüks sayılıyor olabilir. Ancak Hotel İçkale bu konuda bizleri şaşırtıyor. Yazımızın devamında aradığınız tüm detayları bulabilir ve organizasyonunuz için kendileri ile iletişime geçebilirsiniz. Memnun kalacağınızdan ve unutulmayacak bir geceye imza atacaklarından eminiz. 

Düğün ve Nişan Organizasyonu

Hotel İçkale bünyesinde bulunan 400 kişilik balo salonu ile hayal ettiğiniz en özel gününüzü gerçeğe dönüştürecek. Lüks ve son dönemin modasına uygun süsleme malzemeleri ve geniş teknik ekipmanı ile istediğiniz tüm detayları sunan Hotel İçkale’nin; dantel masa örtüleri, gerçek mumlar ile bezenmiş 1 metrelik şamdanları, kristal avizeleri, şık suplaları ve yemek takımları ile sizlere layık bir görsel atmosferle sevdiklerinizle bir araya gelebileceksiniz. Salonun genişliği sebebi ile aklınıza; acaba misafirlerim arka masalarda kalır ve sahneyi göremezler mi? gibi bir soru takılıyorsa Hotel İçkale’nin son teknoloji ile donatılmış salonunda bulunan sinevizyonu ile bu durumun söz konusu dahi olmayacağını belirtmeden geçmeyelim. Dilediğiniz catering çalışmasını sizler için severek planlayacak olan Hotel İçkale’nin deneyimli ekibi o gecenizin her anlamda kusursuz geçmesini sağlayacak. 

hotel içkale

Bu özel günü Hotel İçkale’nin davet ve organizasyon salonunda yapmaya karar verirseniz otelin saydığımız güzel hizmetinden sonra size harika birde sürprizi oluyor; ücretsiz suite balayı odası. Eğlenceniz sonrası balayınız için ertesi sabah yola çıkacaksanız gece evinize gitmenize gerek kalmadan burada dinlenerek konforlu bir gece geçirebilir sabah ise taze ve en lezzetli ürünler ile hazırlanan kahvaltınız sonrası yola çıkmaya hazır hale gelebilirsiniz. 

Şehir dışından gelecek misafirleriniz varsa Hotel İçkale’de organizasyon yapmanız eminiz onları da çok mutlu edecek. 5 farklı konseptteki ve genişlikteki 122 odadan dilediğinizi misafirlerinizin konaklaması için rezerve ettirebilirsiniz. 

hoteliçkale

Gelin Hamamı

Hotel İçkale bünyesinde barındırdığı Wellnes ve Hamam - Spa’sı ile gelin hamamı düzenlemek isteyenler içinde harika hizmetler sunuyor. Hamamda düzenleyeceğiniz etkinliğiniz ile arkadaşlarınızla güzel bir gün geçirebilir, hamam paketinize dahil edeceğiniz masaj uygulamarı ile kendinizi ve sevdiklerinizi şımarttığınız şahane dakikalar yaşayabilirsiniz. Uzakdoğu masajları konusunda deneyimli masör ekibi tarafından yaptıracağınız seçmeli masajlar sayesinde heyecanınızı ve stresinizi atma fırsatı yakalayabilirsiniz. 

Zaman kaybetmeden bu özel gününüzü planlamak için Hotel İçkale’yi arayabilir ve aldığınız randevu sonrası tüm detayları yüz yüze görüşme imkanı yakalayabilirsiniz. 

gelin hamamı