Ankara'daki Öğrenci Dostu Mekanlar


Zula Bar

Rengarenk dizaynıyla insanın enerjisini yükselten bir mekan, Zula Bar. Yemekler bir harika. Güzel müzikler eşliğinde içeceğinizi yudumlarken keyifli vakit geçirebileceğiniz ayrıca uygun fitaylarıyla da öğrenci dostu bir işletme.




Fikrim Bar

Canlı müzik gruplarının dışında haftanın belirli günleri yazarları, şairlerı ve oyuncuları konuk ederek kültür sanat etkinlikleri düzenleyen Fikrim, salaş tarzıyla yılların eskitemediği bir mekan.




Telwe Cafe & Bistro

Sakarya caddesinin en gözde mekanlarından olan Telwe, sıcak bir ortamda eğlence imkanı sunuyor. Her salı yapılan karaoke gecesi ise stres atmak için bire bir.




Nefes Bar

Aylık konser takvimleri sürekli yenilenen, oldukça aktif bir mekan. Alternatif müziği ve canlı performans izlemeyi severlerdenseniz, 15-35 TL arası değişen bilet fiyatlarıyla Nefes Bar sizin için ideal olacaktır.




Tombiş

Çeşit çeşit tostları, gözlemeleri ve sandviçleriyle lezzetli ve makul fiyatlı bir öğün için Tombiş’i deneyebilirsiniz.




Rıhtım Döner

İskenderun usulü özel soslu dürüm döneri yemeden buradan geçmeyin.Yeşillik, patates kızartması, döner ve sostan oluşan bu dürüm bağımlılık yaratan cinsten.




Dost Kitabevi

Sadece öğrenci için değil, herkes için dost bir kitabevi. Bazen raflarda dizili kitapları incelerken farketmeden içeride saatler geçirirsiniz. Dost Kitabevinin kitap kapasitesi oldukça geniş, bu sayede zevkinize ve ilgi alanınıza en uygun kitapları burada kolaylıkla bulabilirsiniz.