Asya ve Avrupa'yı Birleştiren Boğaz'dan Adını Alan Turlar: Bosphorus Tekne Turları, Yılbaşı Eğlencesi

mekan.com
12 Aralık 2014
7 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
2000 yılından itibaren hizmet veren Bosphorus Tekne Turları, uzman kadrosu, profesyonel rehberleri, ülke genelinde birlikte çalıştığı oteller ve araçlarıyla alanında fark yaratan, piyasadaki şirketlerden farklı anlayış biçimine sahip olan bir tur firmasıdır. 



Yerli ve yabancı misafirlerine özel günlerinde, yemekli/yemeksiz tekne turları, eğlence gibi çözümler sunan Bosphorus Tekne Turları, 2015'e İstanbul'un en farklı yılbaşı programı ile giriyor. Her zaman yüksek standartlarla uygun maliyetleri birleştiren Bosphorus Tekne Turları 1 kişiden 1000 kişiye kadar farklı kapasitede yat tipi, taka tipi ve restoran tipi teknelerle organizasyonlarına devam etmektedir. 





2015 Yılbaşı özel menüsü ve ambiyansı ile Bosphorus Tekne Turları sizlere unutamayacağınız bir yılbaşı eğlencesi sunuyor. 

Hoş geldin Kokteyli, giriş (kuruyemiş, cips, kurudite, yeşil zeytin), soğuk çeşitleri, peynir çeşitleri, şakşuka, zeytinyağlı yaprak sarma, amerikan salata, mercimek köfte, patates salata, karışık turşu, patlıcan salata, peynirli haydari, barbunya pilaki, mantar salata, acılı ezme, dana ve tavuk jambon ile menüsüne başlıyor... Ara sıcaklarda patates kroket, mimite köfte sunuyor. Ana yemek olarak hindi dolma veya balık ızgara, mevsim salata var. Limitsiz alkollü ve alkolsüz içecek de olan organizasyonda karışık Türk tatlıları ve mevsim meyveleri de servis edilecek.




İster sizin grubunuza özel teknelerde (20 kişiden 300 kişiye kadar), ister 300 kişi kapasiteli teknelerde (karışık katılımlı) yılbaşı keyfini Boğaz'da çıkarmaya davet eden Bosphorus Tekne Turları'nın programları şu şekilde:

Restoran tipi tekneler: (Kapalı grup)
Tur saati:  20:00 /  03:00
Kalkış – Varış: Bebek, Kabataş, Beylerbeyi
Menü:  Yılbaşı menüsü
Müzik: DJ performansı, isteğe bağlı (ekstra) Orkestra, canlı fasıl (ekstra), Oryantal
Kişi sayısı: Minimum 50 kişi

Taka  tipi tekneler: (Kapalı grup)
Tur saati:  20:00 /  03:00
Kalkış – Varış: Serbest
Menü:  Yılbaşı menüsü
Müzik: DJ performansı, isteğe bağlı (ekstra), canlı fasıl, Oryantal
Kişi sayısı: Minimum 25 kişi

BOSPHORUS CRUISE
Münferit katılımlı 300 kişilik yüzer restoran
Tur saati:  20:00 /  03:00
Kalkış – Varış: Bebek, Kabataş, Beylerbeyi
Menü:  Yılbaşı menüsü
Müzik: DJ performansı, Orkestra, canlı fasıl, Oryantal

Etkinlik içeriğine buradan ulaşabilir ve rezervasyon yaptırabilirsiniz.