Bağdat Caddesi İftar Mekanları Ramazan 2016

İstanbul Anadolu Yakası’da iftar yapmak isteyenler için hazırladığımız Bağdat Caddesi iftar mekanları yazımız da en şık ve lezzetli mekanları sizler için sıraladık.  

Han Restaurant İftar

Han-Restaurant-İftar-Yemeği-RamazanFotoğraf Kaynak: hanrestoran.com

Zengin menüsü ve şık sunumlarıyla konuklarının beğenisini toplayan Han Restaurant, elit ortamıyla iftar için harika bir tercih olabilir. Özellikle başlangıçların menüde göz doldurduğu Han Restaurant, Ramazan Ayı boyunca iftarda da hizmetine devam ediyor.


Günaydın Döner İftar 

Günaydın-Et-Kebap-İftar-Yemeği-Ramazan
Fotoğraf Kaynak: facebook.com

Et konusunda Türkiye’nin en iyi mekanlarından olan Günaydın, bol proteinli bir iftar için doğru tercih olacaktır. Özenle pişirilen etler, köfteler, döner ve kebaplar, sunulan enfes salatalarla tadına doyulmaz bir yemek keyfi sunuyor. Ramazan Ayı boyunca Günaydın’ın 75 TL’lik fix menüsünden yararlanabilirsiniz.


Sahan İftar

Halepişi-Sahan-İftar-Yemeği-RamazanFotoğraf Kaynak: facebook.com

İlk Sahan Restoranı olan Caddebostan şubesi, müdavimlerinin uğrak yeri. Samimi ve rahat ortamıyla sevilen Sahan, İstanbul’ un en gözde yöresel mutfakları arasında yer alıyor. İftarı Gaziantep’in tanıdık ve yepyeni lezzetleri ile yapmak isteyenlere önerimiz tabiki Sahan.


Antakya Restaurant İftar

Antakya-Restaurant-Meze-İftar-Yemeği-RamazanFotoğraf Kaynak: antakyarestaurant.net

Topraklarımızdaki en özel mutfağa sahip olan Antakya’dan yöreye özgü en lezzetli tatların sunulduğu mekan, iftar yemeği için güzel bir seçim.


Saray Muhallebicisi İftar

saray-muhallebicisi-iskender-kebap-iftar-yemeği-ramazan
Fotoğraf Kaynak: facebook.com

Tatlılarıyla meşhur Saray Muhallebicisi, yemekleriyle de oldukça iddialı. Kahvaltıdan başlayarak her öğüne özgü seçenekler bulabileceğiniz Saray Muhallebicisi’nin döner ve kebap çeşitleri de oldukça seviliyor. Ramazan’da da fix menü olmadan, hizmete devam ediyor.